Андреа най-после успя

Много скоро Андреа и Кобрата най-после ще чуят Менделсон. Блондинката най-после успя да склони любимия си да я отведе до олтара. Двамата счупиха всички рекорди по най-дълъг годеж, който продължава от 2007 година.

Двойката е сгодена вече цели осем години, но до сега боксьорът все успяваше да се измъкне и така и не заведе любимата си в гражданското, за да узаконят взаимоотношенията си.

Но двамата няма да бъдат още дълго годеници и много скоро ще съобщят радостната вест. Кобрата вече се подготвя за щастливия ден и дори се занимава с нещо, което е нетипично за него. Кубрат Пулев посещава редовно курсове по народни танци. Негов учител е Кирил Амбраков, който преподава и в новооткрития спортен център "Пулеви".

Само преди седмица боксьорът откри заедно с брат си спортния център. На откриването присъстваха куп известни личности, сред които беше Бойко Борисов и Йорданка Фандъкова.

Андреа успяла да убеди любимия си да се запише на танци, за да научи няколко хора до сватбата им и да не се излага. Кубрат Пулев вече е овладял до съвършенство правото хоро и в момента учи Дунавско.

Пайнерката потвърди, че любимият й се е заел с овладяване на танцовото изкуство. Тя допълни, че той обожава танците, въпреки че спортните му занимания са в коренно различна сфера.

[caption id="attachment_465843" align="alignright" width="300"]Андреа Андреа най-после успя[/caption]

Фенове на двойката тръпнат в очакване на сватбата им 2007 година, когато двамата обявиха годежа си. Боксьорът предложи на любимата си по време на романтична разходка с яхта. Годежният пръстен с инкрустриран с цели 12 диаманта, Кобрата сложил в чашата с шампанско. Андреа едва не се задавила, отпивайки от чашата.

Тя е една от малкото изпълнителки, съумяла за запази връзката си, започната преди да изгрее нейната звезда на славата.