Ако едно семейство желае да посрещне Нова година в компанията на Лили Иванова, това ще му струва повече от почивка в някой от зимните ни курорти

Лили Иванова за поредната година е най-скъпоплатената изпълнителка у нас. Това става ясно от цената на билетите за новогодишния й концерт. Въпреки баснословната им стойност, те вече са разграбени.

Примата на българската естрада ще весели столичани и гости на столицата в новогодишната нощ в зала "Париж" на НДК. Цената на билет е 400лв. За кратко бяха пуснати промоционални билети, струващи 264 лв, но те свършиха мигновено.

По 400 лв ще плати всеки, който желае да е близо до сцената, където ще се проведе грандиозното мероприятие. По просто сметки, ако едно 4-членно семейство желае да посрещне Нова година в компанията на Лили Иванова трябва да задели общо 1200лв, малко по-евтино ще му струва новогодишен куверт в някой от зимните ни курорти.

 На отделни сцени по същото време в НДК ще пеят Азис и Васил Найденов. Кралят на попфолка ще се изявява на сцената в зала "Истанбул". Кувертът за шоу програмата с него е най-евтин. Той струва едва 125 лв. В цената е половин литър вино на човек.

Васил Найденов ще пее в зала "Ню Йорк", където феновете му ще имат възможността да се насладят на вечните му хитове. Всеки, които си закупи билет за Азис ще има право на пропуск и до залата, в която ще пее Васил Найденов, пише "Всеки ден".

[caption id="attachment_465791" align="alignright" width="300"]Билетът за концерта на Лили Иванова струва 400 лв Билетът за концерта на Лили Иванова струва 400 лв[/caption]

Това преференциално условие не се отнася за изявата на Лили Иванова. С билетите, закупени за концерта, феновете й ще имат достъп единствено до залата, в която тя ще пее.

Организатор на грандиозното събитие е Димитър Рачков. Все още не е ясно колко ще получи всяка една от звездите, които ще участват в програмата. Според твърденията Лили Иванова ще прибере около 100 000 лв.