Десислава закъса здравата

Десислава закъса здравата
5 (100%) 1 vote

Десислава се провали

Големите очаквания, които Десислава заложи на формата „Биг Брадър ол старс“ не останаха оправдани. Блондинката се надяваше, че влизайки там ще успее да съживи кариерата си и след излизането от Къщата ще има много повече участия. За съжаление това не се случи. Напротив, пайнерката почти няма участия до края на годината. И докато другата и колежка Преслава, която участва в предния сезон на формата, не смогва с ангажиментите си, при Десислава картинката далеч не е толкова розова.

Изпълнителката, която се отказа от любовта си със Зарко в името на кариерата, е отчаяна. На Нова Година тя ще пее на площада във Велико Търново, където участието й ще започне един час след полунощ. Едва ли тогава желаещите да останат да я гледат ще са много, тъй като цялата новогодишна програма ще е минала преди това.

В отчаянието си Десислава отново потърсила подкрепа от своята близка приятелка Галена. Блондинката изплакала болката пред колежката си, заявявайки че не й върви нито в кариерата, нито в любовта. И този път Галена проявила снизходителност и лично тя поканила Десислава в резиденцията им в старопрестолната столица. На Нова година там участие има и съпругата на Галин, което означава, че двете заедно с Десислава ще се изявяват на една сцена, пише Хот арена.

Галин също се застъпил за бившата си и успял да й уреди участие в празничната програма на града.

Десислава

Десислава закъса за участия

И миналата Нова година Десислава прекара с него и Галена. Точно тогава Зарко сложи край на връзката си с нея. Съкрушената блондинка отново потърси подкрепата на бившия си и неговата съпруга. Въпреки, че Галена започна връзка с Галин малко след раздялата му с Десислава, между двете никога не е имало вражда.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар