Кейт и Уилям пак нарушиха кралските традиции

Кейт и Уилям пак нарушиха кралските традиции
5 (100%) 1 vote

Кейт и Уилям пращат Джордж в детска градина Монтесори, малкия ще се образова в Норфолк

Само две години след раждането си принц Джордж започва с училището. Кейт и Уилям решиха да го запишат на обществена детска градина, където се преподава по метода Монтесори.

Градината е само на минути от дома им Анмър Хол и Джордж ще посещава занимания всеки ден. Когато семейството е в Лондон, малчуганът няма да ходи на занятия, но през останалото време, ще общува с други деца, като съвсем обикновен човек.

С това Кейт и Уилям за пореден път късат с още една традиция, решавайки, че детето им ще се образова в обществена занималня. Самият принц не е особено щастлив, че ще се откъсне от майка си, издават близки до семейството.

Решението на Кейт и Уилям не е голяма изненада, тъй като принцът отдавна се опитва да осигури нормален живот на семейството си. С Катрин избраха да живеят на село, а не в Лондон, където са далеч от медиите и кралските задължения.

Използвайки факта, че принц Чарлз е престолонаследник и следователно няма нужда самият той да бърза да се подготвя за крал, Уилям дори започна работа като пилот на медицински хеликоптер. В крайна сметка обаче се оказа, че кралицата има други планове за внука си, когото от известно време правителството тайно обучава и как да управлява държавата.
Междувременно Кейт продължава да изпълнява задълженията си като принцеса и член на кралското семейство и да се грижи за дъщеря им Шарлот. А сега и като всяка домакиня и майка, ще води сина си и на детска градина.

Центърът, който двойката е избрала, обучава 50 деца между 2,5 и 5 години, половината от които са тук, благодарение на обществено финансиране. Директорката на центъра заявила, че ще се радват да посрещнат принц Джордж сред останалите деца, а също така, че той ще получи същото внимание и грижи като всички останали там.

Близки до семейството издават, че местната детска градина най-много се харесала на Кейт и Уилям „Те огледаха много подобни центрове, но тук бяха впечатлени от отношението на персонала към децата, приветливото отношение и от разговорите със самите деца. Накрая решиха, че е най-добре да запишат Джордж именно в този детски център“, споделя още висш кралски помощник.

Кейт и Уилям пращат Джордж на обществена градина

Кейт и Уилям пращат Джордж на обществена градина

Методът Монтесори е изключително популярен и има за цел да се стимулира индивидуалното развитие на децата и да ги насърчава да си помагат едни на други, а не да се състезават. Специалната методика има за цел да им помогне да получат „практически умения за живот“ и да общуват свободно помежду си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар