Не е за вярване: Виж на кого Васил Божков хариза 50 бона!

Не е за вярване: Виж на кого Васил Божков хариза 50 бона!
5 (100%) 1 vote

Васил Божков хариза 50 000 лева на Ицо Хазарта – рапърът удари кьоравото!

Васил Божков е платил солидните петдесет бона хонорар на Ицо Хазарта. Огромната сума е поискана от рапъра, за да рекламира в рими хазартното сдружение на собственика на НОВЕ холдинг. Парите най-богатият българин е броил на музиканта още в края на месец септември.

Условието било шефа на „Ъпсурт” сам да измисли римите на хип-хоп парчето, с което да рекламира онлайн компанията на Божков. Ицо Хазарта измислил не едно, а цели три варианта на песните, като те всичките се харесали много на Васил Божков.

Васил Божков напълни сметката на Ицо Хазарта

Васил Божков напълни сметката на Ицо Хазарта

Това ще докара още приходи на Ицо Хазарта в продължение на една година. Той вече има договорка с бизнесмена за да измислени още две клипчета, за които Божков ще му плати отново по петдесет хиляди лева.

В момента клипчето, което е с продължителност от тридесетина секунди, се върти по всички медии и обира целия успех. В него се рекламира залаганията на онлайн компанията на Васил Божков „Ефбет”.

Сайтът за залагания за футболни мачове „Еврофутбол”- Ефбет се радва на огромна популярност в интернет пространството. Той дава възможност онлайн да се правят залагания не само от България, но и от цяла Европа.

Преди имаше известно недоволство срещу Васил Божков, че ощетява клиентите си, тъй като дава ниски коефициентите на мачовете. Тогава залозите се правеха с фишове. Сега, след като нещата се случват във виртуалното пространство, печалбите са доста по-високи за късметлиите.

Васил Божков няма да прави само клипове с Ицо Хазарта за компанията си. Най-богатият българин е спонсор и на различни родни футболни тима от елитните групи. Няколко отбора от „А”- групата имат договори с хазартното му дружество „Ефбет”, като от него те са получили около милион лева приходи.

Договор с дружеството на Васил Божков има и с отбора на ЦСКА. Въпреки че армейците изпаднаха в „В” група и те получават от дружеството на богаташа по сто и петдесет хиляди лева на сезон.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар