Завихри се грандиозен скандал около името на Ванга

Завихри се грандиозен скандал около името на Ванга
5 (100%) 1 vote

Фондация патентова правата върху живота и предсказанията на пророчицата

Нов грандиозен скандал се завихри около името на покойната петричка пророчица Ванга.

Припомняме, че вчера медиите гръмнаха с новината, че неправителствена фондация е патентовала правата върху живота и предсказанията на баба Ванга.
Половинката на Наско Сираков – Илиана Раева обаче е категорично против подобна постъпка и я определя като чиста проба кощунство.

Илиана Раева осъди остро действието на председателя на едноименната фондация, която патентова правата върху Ванга. Тя посочва, че председател на едноименната фондация е Иван Драмов.
Раева изрази мнението си около поредния скандал, завихрил се около името на покойната баба Ванга на страницата си в социалната мрежа.

Фондация патентова правата върху живота и предсказанията на пророчицата

Фондация патентова правата върху живота и предсказанията на пророчицата

Тя недоумява как фондацията носеща името на петричката пророчица прославила се по цял свят е в състояние да й забрани да разкаже публично какво й е пророкувала Ванга по време на срещите й с нея.
Илиана Раева подчертава, че никой от представителите на въпросната фондация не е присъствал на срещите между нея и баба Ванга.

Половинката на Наско Сираков е гневна от изцепката на фондацията, тъй като те не са присъствали и на срещите на баба Ванга със стотиците хиляди хора, които е приемала в дома си и на които е помагала.
В този ред на мисли тя недоумява как въпросната фондация ще държи правата върху истината от тези истории.

Илиана Раева попита как точно хората от фондация „Ванга” биха могли да убедят останалите, че говорят истини за пророчицата или нейните предсказания, всеки път щом се появят в публичното пространство. Освен това според съпругата на Наско Сираков трябва да има някой, който да проверява дали казаното от тях е истина и ако говорят лъжи да бъдат съдени.

Факт е, че с името на пророчицата Ванга се спекулира много и най-вече от казаното от нея, но Илиана Раева не намира думи, с които да изрази възмущението си от наглото присвояване на живота и мисията на петричката гадателка, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар