Лъсна грандиозна измама във Фермата

Лъсна грандиозна измама във Фермата
4.5 (90%) 2 votes

Задава се много тежък скандал

На финала на Фермата се разрази грандиозен скандал, който е на път да провали голяма част от организацията.

Остават броени часове до дългоочаквания финал на Фермата.
Макар продуцентите на риалитито, което върна зрителите сто години назад – Иван и Андрей да твърдят, че това ще е най-некомпрометираният и прозрачен финал в историята на тв риалититата излъчвани в България, обещанието им сякаш е на път да се срине.

Запознати посочват, че Симеон, който бе наричан „тихата стъпка” и сякаш по време на цялата игра се разминаваше между капките, е готов на всичко, за да излезе като победител от първия сезон на Фермата.
Финалът на предаването е тази неделя.

fermataСпоред източници на в. „Уикенд”, Симеон е планирал всичко още от самото начало и възнамерява да спечели по изключително нечестен начин.
Запознати твърдят, че Мони Мандрата е мобилизирал всички свои приятели и познати да го подкрепят със СМС-и в решаващия момент.
Той дори е закупил множество мобилни карти, благодарение на които познатите му да го изтикат до финала.

Макар измамата за нечестното спечелване на първия сезон на Фермата да е извън правилата, тя нито може да бъде хваната, нито доказана.
Запознати твърдят, че преди години Ваня Червенкова се е опитала да спечели по същия начин ВИП Брадър.
Продуцентите обаче засекли изпращането на огромен брой СМС-и от един номер и ги анулирали.

От екипа на Фермата разкриват, че Иван и Андрей наистина правят всичко по силите си, за да бъдат гласуването, както и финалът прозрачни.
Дори самите те твърдят, че нямат идея кой ще е големият финалист от първия сезон на Фермата, пише hotarena.net.

Междувременно останалите, които участваха във Фермата са убедени, че победител ще е Симеон, който предварително се е уговорил с Димитър да делят парите на половина.
Каква е истината и дали всичко вече е ясно предстои да разберем в неделя, когато очевидно предстои доста интересен епизод на Фермата, който ще е и последен за този сезон.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар