Хороскоп за 18 декември, петък

Хороскоп за 18 декември, петък
5 (100%) 3 votes
Вижте какво предвещават планетите за днес според хороскопа, публикуван във в. „Марица“

Овенсвийте рогцата и не влизайте в конфликти
Около вас се наблюдава интересно раздвижване, възможни са благоприятни трансформации. Шансът ви е съсредоточен в материалната област, но се пазете от допускане на делови грешки, избягвайте конфликти. Имате солидна подкрепа в лицето на влиятелен мъж.

Телецтърсете подкрепата на жена
Вероятно за голяма част от вас петък ще бъде зает с финансови дела. Очертават се обаче неприятности. Ще имате възможност да се справите чрез съдействието на жена. Професионалното ви развитие днес също ще даде желаните резултати. Пазете се от конфликти, не пренебрегвайте и здравето си.

Близнацис повече усмивки ще се преборите с лошото настроение
Потиснати и с лошо настроение посрещате петък, но ако сте по-общителни и по-инициативни, бихте могли да отчетете деня като позитивен. Въздържайте се от спорове и противоречия, наблегнете на контактите. Чрез тях ще удовлетворите деловите си интереси, а и емоционално ще се почувствате по-добре.

Ракочаква ви приятна изненада
Денят е добър за паричните ви дела, но не се опитвайте изкуствено да ускорявате развитието на обстоятелствата. Шансът ще дойде неочаквано, главното е да се въздържате спрямо конфликти. Възможно е да се осъществи и друго ваше желание от материално естество. Става дума за имот.

Лъвоберете емоциите си и не влизайте в конфликти
Петък е печеливш и ще има с какво да ви зарадва относно материалните ви дела. Не е лошо обаче да контролирате емоциите, за да си спестите допускане на грешки. Избягвайте скандали. Изпъкват прекрасни възможности за осъществяване на желана промяна в социално отношение. Ще се отрази благотворно и върху дома ви.

Деваочаква ви късметлийски ден, но внимавайте на любовния фронт
Много благоприятен за вас ден, изглежда няма област, в която да не ви върви. Важно е да се въздържате към разправии и да се стараете да не допускате грешки в любовните дела. Иначе в работата – успех, в материално отношение – придобивки, а вкъщи – хармония.

horoskop-03Везнизаливат ви с работни ангажименти
Петък е много сполучлив за уреждане на финансови дела и по принцип имате звезден шанс за придобивки. Твърде вероятно е да сте затрупани с работа, но ще изявите в пълнота професионализма си. Облагодетелстван сте и по отношение на домашни задачи, а срещите и контактите ще удовлетворят емоционалните ви желания.

Скорпионнаблегнете на контактите
Нищо чудно ненадейни делата ви да се обърнат наопаки, но е за добро. В живота ви настъпват качествени промени, които говорят за напредък в социално отношение. Петък е много благоприятен за контакти. Възможно е да получите влиятелни протекции. Изпъкват и придобивки от финансово или друго материално естество.

Стрелецочаква ви добро стечение на обстоятелствата
Днес бихте могли да постигнете много, стига да сте достатъчно предприемчиви и организирани. Разкриват се важни за вас обстоятелства, което може да помогне за доброто развитие на делата ви. Избягвайте скандални ситуации. Имате огромен шанс за финансови придобивки.

Козирогне са изключени неприятности, но като цяло добър ден
Не е изключено на работното място да се сблъскате с противоречия и неприятности, но имате и добри възможности за справяне със ситуациите. Ако ви интересуват въпроси от финансов характер, ще постигнете желаните резултати. Денят е благотворен за делата, но не сте предпазени от проблеми вкъщи. Внимавайте за гафове и грешки – предупреждава хороскопът за днес.

Водолейотменете днешните си срещи
Петък е с добра тенденция в материален аспект и ако ви вълнуват въпроси от финансово естество, ще постигнете желаните резултати. Внимавайте обаче в контактите. Запазете хладнокръвие при евентуални противоречия. Избягвайте конфликти. Очертава се и повече работа днес.

Рибинамерете време за почивка
За мнозина последният работен ден от седмицата се характеризира с парични печалби и те ще компенсират любовните неудачи. Бъдете открити и общителни, сега чарът ви действа с пълна сила. Отърсете се от проблемите и намерете време за релакс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар