Малала направи за смях Доналд Тръмп (Ето как милиардерът се изложи)

Гласувайте за статията

Малала даде пример на Доналд Тръмп, с който той стана за смях

Малала Юсуфзай, тийнейджърка от Пакистан, която получи Нобелова награда заради борбата си за правата на жените и бе тежко ранена от талибаните, показа на Доналд Тръмп, какво значи да мислиш за хората и да ги уважаваш. След като кандидат — президентът се изцепи, че ще спре достъпа на мюсюлмани до Америка, ако бъде избран, Малала отговори на обидата му с пример, който го направи за срам.

Тийнейджърката сподели, че колкото повече се разпространява омраза към мюсюлманското население, толкова повече се позволява на пропагандистите и агитаторите на тероризма да прокарват идеите си сред обществото. Тя призова Тръмп да не отговаря с омраза към мюсюлманската общност, а да уважава различията им. И допълни, че ислям не е равно на терор, смърт и убийства.

Според Малала именно такива изказвания, като това на Доналд Тръмп позволяват невинни да бъдат обвинявани за терористичните идеи и да разпространяват расовата и етническата омраза.

За съжаление идеите на Доналд Тръмп се приемат от немалка част от обществото. Американският лидер прокара радикалните си идеи и успя да убеди голяма част от обществото да се откаже от демократичните ценности, проповядвайки още контрол върху свободата на словото и равенството, както и за отношението към мюсюлманите, които се оказват враг номер 1, а политиците с „евтин“ национализъм и расизъм, които трупат нови и нови гласове.

Последните лозунги на Тръмп му спечелиха доста негативи и сред поддръжниците на Хилъри Клинтън. Самата тя е категорична, че той вече не е забавен, а опасен. „По-рано се смеехме на изказванията на господин Тръмп, но вече не е смешно. Той става опасен, наистина опасен“, заяви тя в свое изказване.

Малала шамароса Доналд Тръмп

Малала шамароса Доналд Тръмп

Лидерът получи урок по  управленско общуване

Лидерът получи урок по управленско общуване

Това доведе и до сблъсък с Доналд Тръмп, при който той я обвини, че е унищожила живота на хиляди хора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Малала направи за смях Доналд Тръмп (Ето как милиардерът се изложи)”

  1. Старшината Тъпанчев

    Дек. 17. 2015

    Ами на Малала и на тЕа така наречени „мигранти“, дето взривяват, убиват, вадят от джобовете си десетки хиляди евро и долари, държат в ръка я таблет, я смартфон като не им харесват речите на Тръмп, да си стоят в Афганистан, Пакистан, Либия, Алжир, или където си щат, ама да ми идват тук, да не спазват нашите закони и порядки, да ни стрелят – е, ще имат много здраве!!! ПРАВ Е ТРЪМП!!!!!

Добавете коментар