Росен Плевнелиев пред развод? (Юлияна вече е с друг?)

Росен Плевнелиев пред развод? (Юлияна вече е с друг?)
3 (60%) 2 votes

Росен Плевнелиев пред развод, първата дама има нов мъж до себе си?

Росен Плевнелиев и съпругата му Юлияна може скоро да започнат дело за развод. Слух гласи, че първата дама има нов мъж до себе си, с когото е заедно от пролетта. Единствено факта, че семейството все още е във фокуса на общественото внимание, а Плевнелиев е държавен глава, пречи на разтрогването на брака им.

Според запознати от „Дондуков 2“ своенравната половинка на държавния глава от пролетта има нов партньор. Преди дни тя дори рискувала да афишира отношенията си с него публично, появявайки се на парти, организирано от близката й приятелка Галя Прокопиева.

Мнозина предположиха, че Росен Плевнелиев и Юлияна са стигнали до официална раздяла, а президентът е съвсем наясно с новата връзка на бъдещата си бивша съпруга.

Очевидци свидетелстват, че първата дама е била с друг мъж на партито и е изглеждало сякаш си прекарват доста добре там. „Представи го като юрист. Ясно е, че са заедно, а и тя изглежда щастлива с него“, допълват те.

Слуховете носят, че първото семейство отдавна е разделено, въпреки че продължават да живеят в семейния дом главно заради децата. Съседи обаче твърдят, че Юлияна Плевнелиева често прекарва вечерите си извън дома, най-често в жилището на новия си приятел.

Познати на Росен Плевнелиев и съпругата му пък твърдят, че те отдавна са сложили край на отношенията си и то изключително цивилизовано. Двойката се разделила без драми и скандали, и абсолютно приятелски. Подобно на Никола Саркози и съпругата му Сесилия, двамата решили да не официализират развода си преди края на президентския мандат на Плевнелиев. Самият той е решил, след като сдаде поста, да се оттегли в Мюнхен, където е канен да чете лекции, а съпругата му най-вероятно ще остане с двете им деца в България.

Росен Плевнелиев и Юлиана пред развод?

Росен Плевнелиев и Юлияна пред развод?

Близки до двойката твърдят, че двамата били пред раздяла още, когато Росен Плевнелиев е избран за президент. Първата дама отказала да го последва в резиденция „Калина“, а още по-малко да напусне работата си, или да го придружава по държавни приеми.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Росен Плевнелиев пред развод? (Юлияна вече е с друг?)”

  1. д-р Куков - психиатър

    Дек. 17. 2015

    Абе, тоя палячо „ирландската пастирка“ кога ще ми го доведете най-после в кабинета ми на „4-ти километър“???? Подготвил съм му стая с решетки на последния етаж, осигурил съм му и розовите хапчета.

  2. Димитър

    Дек. 21. 2015

    Това не е президент а чучело.

Добавете коментар