Наталия Гуркова за развода си: По-влюбена съм от всякога!

Наталия Гуркова за развода си: По-влюбена съм от всякога!
4 (80%) 1 vote

Наталия Гуркова е категорична, че няма намерения да се развежда със сръбския си съпруг

Наталия Гуркова все още е заедно с милионера Джродже

Наталия Гуркова проговори за развода си със сръбския милионер Джордже Михалевич. Една от най-красивите носителки на титлата Мис България е категорична, че няма никакви намерения да слага край на брака си с богаташа. С когото са заедно и по-влюбени от всякога, обясни самата красавица.

Наталия Гуркова

Наталия Гуркова

„Нищо помежду ни не се е променило за тези 15 години“, споделя Гуркова. И допълва, че искрата между нея и Джордже е все така жива и се опитват да я поддържат с всякакви мили романтични жестове. „Той не спира да ме изненадва с цветя и подаръци“, с усмивка разказва хубавицата.

Която буквално се отказа от кариерата си, за да бъде просто милионерска съпруга. Нещо, за което тя не съжалява и смята, че е било най-правилното решение. По-паметливите се сещат, че Гуркова завърши висшето си образование в Софийския университет, което, съвместно с титлата й, й отвори доста врати в светския елит, а и не само.

Освен това брюнетката беше буквално засипана с модни ангажименти не само у нас, но и в чужбина, благодарение на визията си.

Тя обаче избра да се откаже от всичко това, в името на семейството си, предават от hotarena.net. Тя сключи брак с Джордже през 1999 година, а малко след това на бял свят се появи и дъщеричката им Джорджия.

От няколко месеца валят слухове, че бракът им е пред разпад, но по всичко личи, че в тях няма нищо вярно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар