Преслава втрещи всички: Ето каква тайна изплува за нея!

Преслава втрещи всички: Ето каква тайна изплува за нея!
5 (100%) 1 vote

Преслава няма нищо общо със сладкия си образ, цяла хиена е!

Поп фолк дивата Преслава криела тъмна страна от характера си. Певицата се показа като мила и добра в Къщата на Биг Брадар Ол Старс, но всъщност била доста опасна.

Една от най-тиражираните певици на „Пайнер” обичала адреналиновите усещания под завивките.

Преслава се оказа истински огън

Преслава се оказа истински огън

Певицата изобщо не харесвала лежерните традиционни заигравки в кревата, а си падала по нещо далеч по-диво и харт. Тя харесвала садо-масо изцепките и била винаги готова да експериментира за нещо още по-силно и пагубно.

Любимите й атрибути в кревата били каишите, връзването, белезниците. Изобщо всичко, което е изработено от кожа и вериги й се нравело неимоверно.

Според нейни колежки всички тези чалъми певицата научила от нейния екс любим Жоро Малката Бирма. Милионерският наследник е известен с безконечните си купони, побоищата и залитането по силни усещания.

Четиригодишното им съжителство си казало тежката дума и мачото успял да превърне крехкото и невинно девойче в жената вамп. Затова Преслава не можела да си представи креватните удоволствия без подобни силни усещания.

Тази страст, която тя вече превърнала в мания оказвала влияние и върху избора й на партньор. Певицата трудно успявала да си намери човек за удоволствия, който да имал нейните мераци да експериментира толкова грубо в кревата.

Но това влечение към каиши и белезници поп фолк звездата вече демонстрирала и в своите песни. Последната й „На тебе не отказвам” била живо доказателство за това. В нея партньора й е як симпатяга, който я гали с белезници.

С този ченгеджийски атрибут Преслава е и в един от клиповете си с Фики Стораро. Двамата са вързани един с друг отново с кожени белезници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар