Ваня Червенкова изплака болката си след финала на Биг Брадър

Ваня Червенкова изля мъката си. На финала на Биг Брадър в началото на тази седмица тя се опита да прикрие недоволството си от класирането на четвърто място, заявявайки че няма как да не е доволна при положение, че това е изборът на зрителите. Но истината се оказа коренно различна от това, което бизнесдамата каза. Тя не просто е недоволна от четвъртото място, но и счита, че Десислава не заслужава голямата награда.

След края на формата бизнесдамата не пропусна възможността да оплюе фолкаджийката, заявявайки че тя е недостойна за спечели формата. Класиралата се на четвърто място заяви, че снимките на Десислава може и да събират 20 000 лайка, а нейните събират 2 000 лайка пет минути след като ги качи.

Ваня Червенкова е убедена, че срещу нея е имало заговор, който е бил организиран от близък до нея човек. Неговият план успял с помощта на продуцентите. Брадърката е убедена, че тя е фаворитът на зрителите, но заради заговора е била класирана на четвърто място.

Недоволен от крайния резултат е Евгени Минчев. Но за разлика от Ваня Червенкова той не скри недоволството си и го сподели веднага след напускането на Къщата. Още с влизането си в Къщата, лордът заяви, че той е най-достоен да спечели формата.

Ваня Червенкова прие думите с насмешка и макар и на шега тя заяви, че той никога няма спечели този формат.

[caption id="attachment_465901" align="alignright" width="300"]Ваня Червенкова Ваня Червенкова е убедена, че е станала жертва на заговор[/caption]

Покрай участието на бизнес дамата избухна скандал и в миналия формат. Тогава стана ясно, че вотът за нея е манипулиран, но не от страна на продуцентите, а от страна на самата нея. Бизнес дамата се договорила със свои приятели да гласуват за нея от различни телефонни номера.