Хороскоп за 17 декември, четвъртък

Хороскоп за 17 декември, четвъртък
5 (100%) 5 votes
Вижте какво предвещават звездите за днес според хороскопа, публикуван във в. „Марица“

Овенпрояснява ви се и пренареждате плановете си
Направили сте необходимото „преместване“ и четвъртък ще бъде още един хубав ден за вас – независимо дали се отнася до материални дела или емоционален живот. Появила се е нова яснота, която може да ви застави да промените някои от плановете си, но е за добро. Не е изключено днес да имате повод за празник – предвижда днешният ви хороскоп.

Телец имате нужда от подкрепа, не я отхвърляйте
Днес по редица причини, в това число и финансови, вие изпитвате известно объркване и безпокойство. Не се тревожете, има кой да помогне, стига да не отхвърлите, без да искате, подкрепата. Внимавайте, може да изгубите приятел поради неподходящо поведение. Има вероятност да смените работата или местожителството си.

Близнацикъсметът не е с вас, но се вслушайте в съветите на жена
За съжаление не може да се говори за късмет и сполука. Под въпрос е реализацията на замислите ви. Бъдете търпеливи, вслушвайте се в съветите на жени. Примирете се с обстоятелствата и прецизно обмислете положението си, преди да се захванете с каквото и да било. По-добре се откажете, ако сте планирали пътуване за този ден.

Раксъдбата ви се усмихва, само ограничете харчовете
Четвъртък е благоприятен и ще ви радва с новите възможности, които се откриват пред вас. Става дума за любов, придружена с делови успехи и материални придобивки. Имате прекрасни условия да заздравите връзките си с хора, които ви интересуват, а не е изключено и да ви бъдат направени изгодни предложения. Внимавайте единствено по отношение на немотивирани парични харчове.

Лъвкъсметът е с вас, но оберете емоциите си
Късметлийски ден, но е хубаво да сдържате импулсите си – в харченето на пари, в критичните си преценки за околните, в любовните увлечения. Наблегнете върху изпълнението на професионалните си задължения. Една поставена ви от началството задача ще стане лично за вас изгодна – в материален и емоционален аспект. Възможностите се свеждат до по-добри служебни позиции, със съответните възнаграждения.

Деване е вашият ден, изчакайте го да отмине и не бъдете активни
Четвъртък идва с изричното предупреждение за самоконтрол, само така ще спечелите. Възможностите ви за придобивки и загуби са едно към едно. Засилената упоритост няма да даде желаните резултати, но и липсата на инициативи също. Главното е да намерите „златната среда“, за да сте сигурни в осъществяването на програмата си. Разбира се това важи както за делата, така и за общуването ви.

11Везниподгответе се да посрещате трудности
Изглежда криете истинското си лице, но и хората, които ви заобикалят не са твърде искрени. Днес любовните ви дела са доста проблематични. Възможни са определени успехи в шоубизнес или друг вид сценично изкуство. Иначе за повечето от вас денят се характеризира с трудности и разочарования. По-добре е да се отложат някои ангажименти и да не се дава гласност на проблемите.

Скорпионпослушайте сърцето си
Вашето място е там, където ви тегли сърцето, там ви очаква и благополучие. Наслаждавайте се на семейния си живот, общуването с приятели и покоя вкъщи. Четвъртък е обикновено натоварен откъм професионални задачи, но сега изглежда работата по-малко ще ви спори и времето ще минава тягостно. На се отпускайте, разсеяността ви ще стане причина за грешки и неловко положение.

Стрелецне бъдете самонадеяни, не пренебрегвайте мерките за сигурност
Съпътства ви сполука, но не бъдете прекалено самоуверени, не пренебрегвайте предпазните мерки. Действайте обмислено и не се увличайте по любовни авантюри. Впрочем не сте лишени от успех в средите на противоположния пол, но денят предлага и добри материални възможности. За някои – хазартни печалби – реални и в преносен смисъл.

Козирогдинамичен ден с добри приходи
Емоциите ви са в повече, трудно ще взимате решения. Нарастват влиянието и авторитета ви, но паралелно се увеличават и отговорностите ви. Ще ви липсва спокойното и методично всекидневие, но цената си заслужава. Предвиждат се по-добри приходи, по-големи възможности за реализация на дългосрочни проекти.

Водолейсвийте своя темперамент и ограничете разходите си
Четвъртък е радостен и успешен, но не е лошо да овладявате темперамента си. Внимавайте да не обидите някого със своята разпаленост, защото накрая всичко рефлектира върху вас. В момента доходите ви превишават разходите, но по-голяма икономичност ще ви бъде от полза. Ще ви потрябват пари за по-съществени случаи, например ако заминавате днес.

Рибипотърсете врага в себе си и преодолейте консервативността си
Бъдете честни към самите себе си. Не търсете чуждите грешки, а се вгледайте в собствения си свят. Ще видите, че външния „враг“ не е нищо повече от отражение на вашата вътрешност. Преодолейте инерцията на старите навици, бъдете съсредоточени и уравновесени. Денят може да ви изненада с промяна в обстоятелствата. Пазете се от грешки, за да не съжалявате по-късно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар