Истината за пророчествата на Ванга и факт за живота й излезе наяве

С наближаването на 2016 година, за която Нострадамус вещае апокалиптични картини, все повече се спекулира и около пророчествата на Ванга. В медиите се твърди, че петричката Касандра е предрекла Трета световна война и превръщането на Европа в Арабски халифат. Въпросът, който много от Вас вероятно си задават, е дали всичко това е казано от пророчицата.

Д-р Радка Кирчева, която е била много близка с Ванга през последните 15 години от живота й, направи неочаквани разкрития. В обществото е известно, че пророчицата е осиновила две деца - Венета и Димитър. Малко след смъртта й на бял свят се появил синът на Димитър, който е всъщност е внук на Ванга. Семейството крие наследника си от медиите, тъй като не желае той да става обект на медиен интерес.

Радка Кирчева е възмутена от измислиците, които се пишат по адрес на Ванга. Тя сподели пред Ретро.бг, че пророчицата никога не е правила предсказание за Трета световна война. Ванга казала единствено, че Сирия ще бъде заличена от картата на света.

Точно на най-светлия християнски празник, в навечерието на Коледа пророчицата получила в видения. В коледната нощ на 1979 година тя прави предсказание, че до 1982 година ще се случат важни събития в световен аспект, а през 1983 година лошите окончателно ще бъдат премахнати от властта.

[caption id="attachment_465595" align="alignright" width="300"]Ванга Ванга не е правила предсказание за Трета световна война[/caption]

Д-р Кирчева си спомня, че малко след това е издъхнал Леонид Брежнев, а след него Андропов пое битка с режима. Малко след това и него го последва участта на Брежнев и на негово място идва Черненков. Приятелката на Ванга припомни, че през 1984 година на власт дойде Горбачов.

Тя заяви, че пророчицата видяла светли дни за България и според казаното от нея те ще настъпят през 2017 година. Госпожа Кирчева заяви, че Ванга видяла, че Бойко Борисов ще поведе страната ни към възход и призова той лично да се свърже с нея, за да му предаде още от пророчествата на Ванга, направени специално за него, пише Ретро.бг.