Андреа срина Кубрат Пулев със земята

0

Боксьорът едва ли ще прости тази изцепка на възлюбената си

Андреа изложи толкова много половинката си Кубрат Пулев, че със сигурност му е идвало да потъне в земята.

Чалга дивата подложи Кубрат Пулев на невиждана излагация.
Тя се появи с облекло наподобяващо до голяма степен това на леките жени и то на едно от изключително важните събития в живота му – откриването на боксовия му клуб.

По всичко личи, че чалга дивата не признава никакви етикети и вместо да се облече подобаващо за важното събитие в живота на Кубрат Пулев, тя го срина със земята.
Пищното й деколте не остави почти нищо скрито от силиконовите й подобрения.
Тя изложи на показ всичко, което може да се желае и остави представителите на силния пол без никакви колебания по отношение на възвишенията й.

Боксьорът едва ли ще прости тази изцепка на възлюбената си
Боксьорът едва ли ще прости тази изцепка на възлюбената си

Освен всичко друго по този начин Андреа измести категорично фокуса върху себе си, макар поводът да бе откриването на спортния клуб на Кубрат Пулев и брат му – Тервел.
Колкото и да се опитва да сдържи нервите си, Кубрат Пулев не издържа и на един от фотосите прикри възвишенията на половинката си с ръката.

Незнайно поради каква причина Андреа бе решила да изложи половинката си по този начин и то пред едни от най-важните хора в държавата. Сред гостите на откриването на спортния клуб на Кубрат Пулев, бяха премиерът Бойко Борисов, градоначалникът на столицата Йорданка Фандъкова и не на последно място спортният министър Красен Кралев.

На фона на множеството важни клечки в държавата, които присъстваха на събитието, Андреа се бе пуснала така сякаш е в някой чалга клуб.
Тя възмути всички присъстващи на събитието и постави в изключително неудобно положения любимия си.

Очевидци твърдят, че Кубрат Пулев неколкократно помолил Андреа да се облече прилично, но тя категорично отказала под предлог, че няма други дрехи и ще ходи така, както смята за добре, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.