Изненадващо разкритие за Ваня Червенкова

Изненадващо разкритие за Ваня Червенкова
5 (100%) 2 votes

Бизнес дамата си е изгубила ума по женен мъж

Само броени дни след финала на Биг Брадър Ол Старс изплуваха доста любопитни разкрития за Ваня Червенкова, която напомни за себе си с участието във формата.

Разбира се Ваня Червенкова и Евгени Минчев не пропуснаха да изразят разочарованието си от факта, че не можаха да станат победители във формата и изляза купища упреци един срещу друг.
Медиите гърмяха още със старта на риалитито, че именно Евгени Минчев ще е съквартирантът, който ще спечели формата, но за голяма негова изненада това не се случи.
Очевидно Ваня Червенкова също се е надявала да стане големият победител.

Покрай това, че скандалната бизнес дама напомни отново за себе си с участието в риалитито, изплуваха доста любопитни факти за нея.

Бизнес дамата си е изгубила ума по женен мъж

Бизнес дамата си е изгубила ума по женен мъж

Запознати разкриха, че Ваня Червенкова има връзка с женен мъж. Всъщност тази мълва се носи упорито из светските среди от доста време.

Макар Ваня Червенкова винаги да се е крила зад желязна завеса и да твърди непрестанно, че се чувства много добре сама (без мъж до себе си), тя също не прави изключение от останалите представителки на нежния пол и мечтае за истинско семейство.
Разбира се няма как мечтата на Ваня Червенкова да се превърне в реалност при положение, че е отдала сърцето си на женен мъж.
Или поне не на този етап, защото току виж след време успее да му завърти главата до такава степен, че да го убеди да се разведе.

Ваня Червенкова често споделяла пред приятелки, че връзката с женен мъж не е никак лесна, тя все пак не намирала сили да сложи край на отношенията им.
Така и не става ясно обаче кой е мъжът пленил до такава степен сърцето на бизнес дамата. Двамата полагат неимоверни усилия да запазят отношенията си в тайна, но по всяка вероятност е въпрос на време да сгафят и да бъдат уловени от папарашките камери, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар