Рут Колева крие тежка семейна драма (Вижте защо направи аборт в Къртицата)

Рут Колева крие тежка семейна драма (Вижте защо направи аборт в Къртицата)
4 (80%) 3 votes

Рут Колева разкри защо е махнала бебето от приятеля си

Рут Колева е имала много тежко детство

Рут Колева крие тежка семейна драма. Певицата най-накрая разкри истинската причина да направи аборт по време на участието си в Къртицата. Когато стана ясно, че е бременна от тогавашния си приятел. Но вместо да задържи детето, изпълнителката в национален ефир заяви, че ще го махне. С което си навлече не малко критики и негативни коментари.

Рут Колева

Рут Колева

Певицата обаче е категорична, че е имала уважителна причина да постъпи по този начин. И тя се крие в нейното собствено тежко детство. Малцина знаят, че родителите на Рут са се развели когато тя е била едва на десет. И заради раздялата са я разделили от брата й близнак Лъчезар.

Който остава при майката, а Рут – при бащата. Това и доста тежкият развод белязват психиката й, категорична е самата тя, предават от hotarena.net.

„Бях едва на десет, а не ми беше позволено да виждам брат си“, не крие огорчението си звездата. Таткото също се затруднява сериозно с отглеждането на малкото момиче, а за капак в училище й се подиграват, понеже той вече е пенсионер.

Въпреки че е едва на 48 години, но в спорта това си е пределна възраст. За да не подложи собственото си дете на мъчение да живее с разделени родители, изпълнителката решава да махне плода, тъй като е пред раздяла с гаджето си.

С когото действително не останаха заедно след шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар