Ултра резил: Зарко бесен на Десислава след чутовната й глупост! (виж какво направи тя)

Ултра резил: Зарко бесен на Десислава след чутовната й глупост! (виж какво направи тя)
5 (100%) 1 vote

Зарко Савов не е на себе си от резила на Десислава, с която смяташе да се събере!

Десислава и Зарко Савов тъкмо стоплиха отношенията си, благодарение на Големия брат и ето, че назрява нов чутовен скандал. Този път виновна си е самата Деси, която успя да вбеси любимия си още щом кракът й направи първата си крачка извън шоуто.

Десислава се наля като дамаджана по време на афтърпартито на Биг Брадър Ол Старс, Зарко в потрес

Десислава се наля като дамаджана по време на афтърпартито на Биг Брадър Ол Старс, Зарко в потрес

Както вече стана ясно, ММА боецът изобщо не е останал с Десислава на афтърпартито след Биг Брадър Ол Старс, а се метнал на първия влак към родния си Русе. Дали от мъка по него, или от еуфорията заради победата и чистак новото возило, но певицата направи нещо нечувано за всяка жена.

Десислава се наляла като мотика и едва се мърдала по време на купона със съквартирантите и екипа на предаването. Блондинката обръщаше чашите още докато чакаше резултата от гласовете на зрителите в Къщата и дори заяви на Ваня Джаферович, че трезва няма да излезе при това напрежение.

Е, тя не само не излезе трезва, но впоследствие се накютучи така, че и Кольо Пияндето от едноименната песен на „Обратен ефект“ щеше да се засрами ако я види.

„Тая работа Зарко няма да й прости без яко конско. Какво я чака сега, само тя си знае, но този път човекът ще е напълно прав. Вярно, че е прекалено да й се кара за една бира на обед, но да си звездата на България и да се налееш като селска дамаджана… Това вече си е върхът на простотията“, коментират близки до Десислава.

Дали „нравоучението“ на Зарко Савов вече се е състояло, или Десислава предчувства какво ще й се случи и чевръсто се е покрила, това вече никой не може да знае.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар