Бомба: Ето какво Десислава трудно ще прости на Зарко, дори и да се съберат!

Бомба: Ето какво Десислава трудно ще прости на Зарко, дори и да се съберат!
5 (100%) 1 vote

Десислава трудно ще приеме факта, че Зарко е бил с цели три жени, докато тя е страдала по него!

Зарко и Десислава се събират след Биг Брадър Ол Старс, но дали ще могат да си простят. Рейтинговото шоу се оказа обратен момент в отношенията на звездата на „Пайнер” и ММА боецът Светозар Савов-Зарко.

Двамата се опитаха да се забравят, но така и не успяха. Любовта им се оказа по-силна от тях и двойката отново е на път да заживее заедно. След като боецът и певицата се разделили, двамата си хванаха пътя и нови гаджета, но определено между тях е имало нещо по-силно от креватни забавления.

Десислава не спря да страда по Зарко, докато той вършеел по мадами

Десислава не спря да страда по Зарко, докато той вършеел по мадами

Преди да стане гадже на Десислава и да разбере какво е това истинска любов, през кревата на мускулестото момче за минали двеста жени.

За тяхната бройка се похвалил самия Зарко Савов. Но това е било преди да срещне Десислава. Двамата имаха бурна любов цели четири години, като връзката им бе съпътствана с много падове и върхове. След което те се разделиха, но явно искрите на любовта още не са загаснали.

Зарко се нави да влезе в Къщата, където неговата бивша любима беше една от съквартирантките. Въпреки че двамата се държаха не толкова като влюбени, те си казали много неща и са на път отново да си дадат шанс на връзката.

По времето, докато са били разделени, през кревата на младока са преминали само три жени. Това е малко като количество предвид внушителната бройка, която спортиста е имал преди да срещне фолкаджийката.

Но след като Десислава му дала да разбере, че не е важно количеството, а качеството, за да си щастлив, Зарко наистина решил да спи само с тези, за които мислил, че може да има по-сериозни отношения.

Първа в кревата му попаднала моделката Росица Иванова. Той е далеч от светските клюки и затова малко знаел за хубавицата. Но след като разбрал за нейните безкрайни авантюри и завоевания, решил да я отстрани от себе си.

За другите две момичета историята мълчи, вероятно не са известни в хайлаф средите. Но с никоя от тях Зарко не успял да сътвори искрена връзка. Затова двамата с Деси са рещили да си дадат шанс отново.

Според мълвата певицата дори се навила да живее при него в Русе, което било мярка, че го обича. Той пък ще й изпълни желанията, които тя му поставила в Къщата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар