Направи го: Преслава призна най-личната си тайна!

Направи го: Преслава призна най-личната си тайна!
5 (100%) 1 vote

Преслава не издържа на самотата и най-накрая си призна, че любовта много й липсва!

Преслава е вманиачена. Поп фолк дивата се е побъркала на тема късметчета на кафето си. Една от най-оборотните певици на „Пайнер” непрекъснато качва в социалната мрежа листчета с късметчета, на които й се пада „любов”.

Вероятно това чувство адски силно й липства и тя се моли някакви извън човешки сили да й донесат желания мъж, като коледен подарък. Певицата буквално е луднала по това, което й се изплъзва досега.

Преслава уж бягаше от любовта, а не спира да я търси

Преслава уж бягаше от любовта, а не спира да я търси

На топ звездата на „Пайнер” не й липстват ухажори, нито богаташи, но вероятно дълбоката тръпка, наречена обич изобщо й е непозната.

Всяка една авантюра си остава краткотрайна и колкото бързо започва, толкова бързо приключва. След като стана една от съквартирантите в Къщата на ВИП Брадър, гласовитката от Добрич заформи свалка с актьора Станимир Гъмов.

Медиите буквално бълваха непрекъснато сензации, че между двамата ще се запали огъня на трайната и велика любов. Това обаче не се случи и ако изобщо нещо истинско е имало между тях бързо прегоря, щом двамата излезнаха от шоуто.

Според други Преслава продължава да точи лиги по мускулестия младок, колегата си Фики Стораро. Фики на няколко пъти предизвика чутовната ревност на бившото гадже на поп фолк дивата Преслава.

Жоро Бирмата изпотроши заведението, в което звездите на „Пайнер” имаха афтърпарти след годишните награди на Планета ТВ. В момента, когато Стораро-младши и брюнетката танцуваха и се натискаха на дансинга, милионера връхлетя в чалготеката и предизвика страшно меле от ярост.

Но дори и там да е имало нещо повече между тях, то също вече отиде в нафталина. Останали са единствено креватните заигравки, но определено Преслава иска нещо повече от това да мачка чаршафите с някого.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар