Гадно: Лъсна причината Боби Атанасов да забърше Йоко! (истината разтърси певицата)

Гадно: Лъсна причината Боби Атанасов да забърше Йоко! (истината разтърси певицата)
5 (100%) 1 vote

Йоана Захариева си падна по Борислав Атанасов още на първия ден в Къщата, но неговите планове са други!

Йоана Захариева и Борислав Атанасов са гаджета – или поне така дадоха да се разбере по време на финала на Биг Брадър Ол Старс снощи. Когато репортери на Нова телевизия ги пипнаха да се държат за ръце и да си шушукат нежно на уше по време на лайфа.

Щом камерите се насочваха към тях обаче, двамата го играеха ни чул, нито пък видял и моментално се правеха на непознати. Истината е, че Боби Атанасов свалил прехласналата се по него Йоко още в мига, щом излязъл от шоуто.

Йоана Захариева бясна от болната амбиция на Борислав Атанасов

Йоана Захариева бясна от болната амбиция на Борислав Атанасов

Но причината за тази новосформирана двойка не само разтърси зрителите, но най-вече самата Йоана Захариева. Оказа се, че надареният Боби нито е влюбен, нито дори увлечен по певицата. Той обаче виждал в нея начин да успее да се задържи в светското общество на столицата и да пробие.

„Боби може да е всичко, но изобщо не е прост. След като се изпокара с Евгени Минчев, той е отлично наясно, че лордът не само няма да му бъде в помощ оттук нататък, но и ще се опита дори да го срине пред ВИП средите. Затова моментално потърси опора в Йоана Захариева, която го изпиваше с очи от самото начало. Той знае колко близка е тя с Ваня Червенкова и се надява покрай нея да му се отворят шансове за нови бизнес начинания и много пари“, шушукат източници, близки до плейбоя от Казанлък.

Дали обаче сметките му няма да се окажат криви и след като разбере за какво ще бъде „ползвана“, Йоана Захариева няма да посочи вратата на амбициозния си ухажор, ще видим доста скоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар