Хороскоп на Алена за 15 декември, вторник

Хороскоп на Алена за 15 декември, вторник
5 (100%) 4 votes
Вижте какво са предначертали планетите за днешния ден според хороскопа на Алена, публикуван в „България днес“

Овенмерете приказките си, свийте рогцата и се усмихвайте за разведряване на обстановката
Стабилизирайте постигнатото до момента и не подценявайте действията си. Харчете получените пари с мярка. Звездите ви закрилят, но не трябва да сте прибързани и да действате импулсивно. Обмисляйте добре думите си. Лошото ви настроение може да стане причина за проблеми на работното място – предупреждава в хороскопа си Алена.

Телецоправете грешка в миналото и не обвинявайте околните
Вгледайте се в себе си и преценете къде допуснахте грешки в изминалите няколко дни, защото причината за проблемите до голяма степен се крие във вас. Не хвърляйте вината за ставащото върху околните. Няма да заслужите по-голямо признание за собствените си възможности, ако се опитвате да докажете, че причината не е във вас.

Близнациизбягвайте всякакви конфликти
На работното място не се захващайте с неясни задачи, за да избегнете опасността от финансови загуби заради ваши грешки. В личния живот са възможни усложнения заради лекомислието на близките ви. В този ден не планирайте среща с колегите си и не спорете с никого, дори да ви се иска да докажете нечий пропуск.

Ракне поемайте допълнителна работа, подгответе се за ограничения
Бизнесмените ще се сблъскат с проблеми, които не изключват финансови загуби. Ще ви се събере много, защото сте повлияни и от финансови проблеми. Следобед ви очаква среща с ваши приятели и колеги. Не се съгласявайте на допълнителна работа, дори и да е доходна. Рискувате да се провалите.

Лъвбъдете толерантни към колегите си и обърнете внимание на половинката си вкъщи
В този ден емоцията няма да ви позволи да изслушвате колегите си, ако сте на работното си място. Готови сте да спорите, но рискувате да навредите на работата си. Предпазвайте се от безпричинна критика към вашите колеги – съветва Алена.

Деваочаква ви труден ден, затова се мобилизирайте
Изкушени сте да поставите ново начало, но всяко прибързано действие е във ваша вреда. Въпреки това успехът е с вас, ако си наложите търпение и разчитате на себе си. Подгответе се за напрегнат ден. Обмисляйте добре действията си и няма да допускате грешки, водещи до загуби.

horoskop-16Везниочаква ви кардинална промяна
Точно днес на много от вас е отредено да променят живота си. Нови запознанства ще станат основа за бъдещите ви професионални успехи. Денят е благоприятен за делови срещи. Проведете успешни разговори с колегите си и с ръководството, а ако вие самите сте ръководители – с подчинените си.

Скорпионне пренасяйте проблемите си вкъщи и зарадвайте с нещо половинката си
Всичко, което предприемате, е свързано с намерението ви да постигнете мечтаните високи приходи. Начинанията са успешни. За разлика от професионалните ви успехи в личния живот сте напрегнати. Натоварването с работа няма да се отрази добре нито на вас, нито на отношенията ви с колегите, защото ще изнервите обстановката.

Стрелецмузите ще споходят творците, а на останалите е препоръчителен отдихът
Ако се занимавате с изкуство, ще жънете успех. Признанието ще ви помогне да си възвърнете самочувствието и увереността в силите и възможностите си. Активната работа няма да се отрази добре нито на вас, нито на отношенията с колегите ви.

Козирогне е вашият ден, изчакайте го да отмине и бъдете пасивни
Деловите разговори са затруднени. Не уговаряйте срещи с приятели и не спорете с близките си, ако ви товарят със задачи. Успехите от започнатото в деня не са сигурни. Ще се сблъскате с недоброжелатели. Не ви препоръчвам да действате импулсивно, ако замисленото за този ден не носи очакваните резултати.

Водолей подгответе се психически да преодолявате препятствия
Очаквайте непредвидени трудности и конфликти с близки хора днес сутринта. Не планирайте делови срещи и не влизайте в спор с никого. Напрегнати сте, затова не е изключено успехът да се отклони от пътя ви. В прибързаността си можете да пропуснете добра професионална възможност, чрез която ще си гарантирате допълнителни доходи.

Рибине се карайте с половинката си, а докажете чувствата си
Възникнали конфликти с партньорите ви, за които не съществува основателна причина, са повод за нервност. Не пътувайте и не уговаряйте делови срещи, за да избегнете разправиите и проблемите. Неочаквана новина ще промени приоритетите ви за деня. Сключените договори са печеливши – предвещава в хороскопа си Алена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар