Скандал беляза финала на „Биг Брадър ол старс“

Скандал беляза финала на „Биг Брадър ол старс“
5 (100%) 1 vote

Финалът на „Биг Брадър ол старс“ беше белязан от скандал

Финалистите на звездното риалтити „Биг Брадър ол старс“ взривиха аудиторията на формата. Повод за това стана последната мисия, която Големия брат постави на участниците във формата. Те трябваше да изпеят по една песен заедно с известен изпълнител.

Пръв на сцената блесна паркетният лъв, която изпълни емблематична за страната ни песен в дует с Есил Дюран. Въпреки липсата на певчески умения от страна на лорда, изпълнението му с фолк дивата се хареса на всички.

След него на сцената излезе Ваня Джаферович, който пя заедно с Део и Лео. Трито изпълни най-новата песен на младите рапъри. След края на изпълнението дъщеричката на Ваня Джаферович се хвърли в прегръдките му и остана при него през цялото време, докато Ники Кинчев го разпитваше. Малката чаровница на се отлепи от баща си и по всичко личи, че връзката между тях е много силна.

След мъжкото трио на сцената на „Биг Брадър ол страс“ се качи Ваня Червенкова, която пя заедно с Нели Рангелова. Въпреки липсата на певчески талант, бизнес дамата се представи блестящо и публиката я дори и след края на песента.

Последна на сцената излезе Десислава. За разлика от останалите съквартиранти, тя не получи звездна подкрепа. Първоначално беше обявено, че колежката й Галена ще я подкрепи и двете ще изпълнят дуетното си парче, но това не се случи.

Десислава

Галена отказа да пее с Десислава

Брюнетката заяви, че Деси ще се справи по-добре от нея. Въпреки отказа й да пее на живо заедно с Десислава, миньончето се справи отлично. Десислава разплака публиката и обра овациите, пише ПИК.

Галена се появи на сцената едва, когато изпълнението й свърши. Тя пожела успех на своята колежка. Заедно с нея беше и Цвети Янева, но нито една от двете не излезе на сцената, за да пее с Десислава.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Скандал беляза финала на „Биг Брадър ол старс“”

  1. Just_me

    Дек. 15. 2015

    Ваня Червенкова и Евгени Минчев бяха страхотни и изкараха цялото шоу на гърбът си! Джаферович беше смешен и без всякакви данни, освен грачещи, а за Десислава всички знаем, че пее, но поп – фолк, а не народна музика!

Добавете коментар