Никой не е предполагал, че това ще се случи между Слави Трифонов и Мартина

Слави Трифонов направи нещо, което никой не е очаквал от него. Подчинените на учиндолеца бяха притеснени от това как ще му се отрази вестта за наследника на бившата му изгора. Оказа се, че притесненията им са били неоснователни. Както вече стана ясно, преди няколко кръшната балерина стана майка. Детето й е плод на любовта с нейния треньор по бокс Коко.

Двамата се залюбиха, докато тя все още беше обвързана със Слави Трифонов и именно аферата й със спортиста стана причината двамата да се разделят. Връзката между учиндолеца и амбициозната варненка продължи цели четири и въпреки слуховете, че Дългия ще я заведе от олтара, двамата се разделиха след като той я хвана в крачка.

Вместо да изпадне в депресия след раждането на наследника на Мартина, Слави Трифонов е в уфория. Той побързал да се обади на бившата си и да й честити. Само преди месеци строгият шоумен забрани на подчинените си да разговарят с Мартина и дори заплаши с уволнение, всеки който не му се подчини.

Балерината също останала много изненадана от поведението му. Последният човек, който тя очаквала да се обади да й честити, е именно Слави Трифонов.

Откакто се чул с нея, той виси постоянно в сайтове за бебешки и детски стоки, търсейки най-функционалния подарък за младата майка й отрочето й.

[caption id="attachment_465413" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов прости на Мартина[/caption]

"Всеки ден" научи, че вече е подарил на бившата си любима луксозна бебешка количка.

Мартина е изненадана от вниманието, което той й обръща, откакто е станала майка. Хора от екипа му са на мнение, че той или си е изгубил ума или просто се е разтопил при мисълта за бебето. Слави Трифонов отдавна мечтае за наследник, но за съжаление все още не е открил жената, която да го дари с деца.