Джино Бианкалана в топ 3 на най-желаните звезди

Гласувайте за статията

Джино Бианкалана в топ 3 на най-желаните ергени, засенчи Ники Михайлов

Най-желания ерген в столицата вече не е Ники Михайлов, а Джино Бианкалана. Риалити героят се превърна в любимец на зрителите и на нежната половина от страната, а желаещите да го спечелят стават все повече и повече в последно време. Самият той неусетно се озова в листата на най-желаните ергени у нас, отнасяйки Ники Михайлов.

Доскоро футболистът бе смятан за един от популярните и желани ергени у нас. Въпреки връзката му с Алисия, не бяха малко столичните бръмчалки, даващи мило и драго за вниманието му. Ники Михайлов обаче вече не е толкова актуален, особено след като с фолк певицата се разделиха. И докато допреди няколко месеца му приписваха връзки с всяка втора знаменитост, днес малцина се сещат за него.

За сметка на това първото място уверено държи именно Джино. Милионерът от Чикаго спечели феновете с естествено държание, а след формата не спира да гастролира из страната. Някои дори го нарочиха за ходеща реклама, защото само да се появи някъде и събира тълпи от почитатели—повече и от Галена и Преслава.

Младежът доскоро бе познат единствено като бивш годеник на Джена, но след като се разделиха влезе във „ВИП Брадър“ и стана по-голяма звезда и от нея. При това, без да пее. А кандидатките да заместят певицата в сърцето му са толкова много, че чет нямат. За съжаление малко от тях могат да се конкурират с Николета Лозанова или с дъщерята на Ваня Червенкова—Никол.

Джино най-желан сред ВИП-ергените

Джино най-желан сред ВИП-ергените сн. Булфото

И третия най-желан ерген у нас не е нито Валери Божинов, нито Станимир Гъмов, въпреки че актьорът продължава да жъне успехи като любимец на дамите. Всъщност новината, че Ненчо Балабанов е свободен, предизвика невероятно вълнение. След като се раздели с приятелката си Йоана Драгнева, фенките му не спират да го окупират. Актьорът обаче е категоричен, че не бърза да създава нова връзка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Джино Бианкалана в топ 3 на най-желаните звезди”

  1. Just_me

    Дек. 14. 2015

    Глупости пишете! Този е и си остава една циганска мижетурка! Никол е умно и красиво момиче и в никакъв случай не би била с това….нещо!!!

Добавете коментар