Капка Георгиева е един от изследователите на пророчествата на Ванга

Капка Георгиева е един от българските журналисти, осъществили пряк контакт с Ванга. В ефира на Нова тв тя коментира предсказанията на петричката пророчица. В последните дни едно от пророчествата й се превърна в тема на номер едно. Водещи американски и английски издания публикуваха страшната прогноза на Ванга за предстоящата 2016 година.

Според казаното от пророчицата, идната година ще бъде изключително тежка. След нея светът и в частност Европа няма да бъдат същите. Само за няколко дни пророчествата, направени от българската гадателка, обиколиха световните медии.

Капка Георгиева е на мнение, че внезапният интерес към Ванга не е пламнал изведнъж. Тя допълни, че една от книгите й започва именно с апокалиптично предсказание, направено от петричката Касандра пред нея.

Журналистката сподели, че не веднъж пророчицата коментирала пред нея, че в периода 2016-2020 година ще се случат страшни събития. Водещите от тях са изтичане на отровно вещество от лаборатория и избухването на Трета световна война.

Хората буквално ще се влачат като охлюви по земята и малцина от тях ще оцелеят, споделила Ванга пред бившата съпруга на Волен Сидеров. Тези, които ще оцелеят, ще имат възможността да създадат нов живот.

Пророчицата предсказала, че войната ще избухне в Сирия и Афганистан и цял град ще бъде погълнат от пламъци. Цялата Земя ще се тресе и ще бъде обхваната от огън.

[caption id="attachment_465354" align="alignright" width="300"]Капка Георгиева Капка Георгиева е една от изследователките на пророчествата на Ванга[/caption]

Мъжете ще се топят буквално като масло. Пророчицата видяла и кървавите атентати. Тя споделила пред Капка Георгиева, че терористични организации че продължат да сеят смърт на земята. Журналистката коментира, че гадателката е видяла и кървавите събития в Париж.

Не по-малко плашещо е и предсказанието на Ванга, че през 2016 година Европа ще се превърне в Арабски халифат, чиято столица ще бъде Рим, пише БЛИЦ.