Скандално разкритие: Виж на какво Илиана Раева подлага Наско Сираков!

Скандално разкритие: Виж на какво Илиана Раева подлага Наско Сираков!
5 (100%) 2 votes

Златното момиче Илиана Раева страда от болезнена ревност към половинката си!

Шокиращо за близки и почитатели разкритие направиха източници, близки до златното ни момиче Илиана Раева. Оказа се, че въпреки перфектния си брак с екс национала ни Наско Сираков, хубавицата и до ден днешен не е успяла да се отърве от най-големия си недостатък – ревността.

Илиана Раева стигала дотам, че често пъти изпращала свои верни хора да следят футболиста, когато заподозре, че може да върши нещо нередно зад гърба й, съобщава вестник „Всеки ден“.

Илиана Раева луда от ревност по Наско Сираков

Илиана Раева луда от ревност по Наско Сираков

„Илиана е болезнено ревнива, болезнено. Като млади бяха пълен цирк двамата – тя през ден му вдигаше луди скандали, гонеше го от дома им и дори го замеряше с буркани или му изхвърляше дрехите през балкона. Все си мислехме, че с годините е улегнала и вече не го ревнува, но къде ти – явно на Наско няма да му се размине и до сто години“, разкриват източниците.

Проблемът бил в това, че златното ни момиче от години имало чувството, че Наско Сираков си има любовница, при това не една. Това била и причината Илиана Раева все по-често да посещава ясновидки, които да пита и разпитва къде и с кого може да й слага рога благоверният й.

Нещо повече – Илиана дори не вярвала на врачките, които я познавали и се опитвали да я убедят, че всичко е наред и че проблемът е само в главата й. Преставала да ходи при тях и започвала да търси други, които щели да й кажат истината, дори да боли.

„Ако погледнем нещата от всички страни, това, че Илиана ревнува Наско, е не само нормално, но дори сладко. Защото означава, че го обича толкова силно, колкото и в началото на връзката им. Но разбира се, да не ти се налага да си на негово място и да търпиш крясъците на жена си, която видиш ли, си внушила, че днес си при Пенка, а утре при Геновева“, коментират източниците пред столичния ежедневник.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар