Джино ли?! Виж какво сервира Джена на Бианкалана!

Джино ли?! Виж какво сервира Джена на Бианкалана!
3 (60%) 2 votes

Джена показа, че няма никаква нужда нито от Джино Бианкалана, нито от парите му!

Джена подкара чисто нов звяр за двеста бона. Черният джип на фолкаджийката, с която шпори по софийските улици си е чиста нейна заслуга. Тази година поп фолк дивата се оказа една от най-търсените певици на „Пайнер”.

Затова брюнетката си е купила мощната кола, за което е броила пари накуп и в кеш. Цялата сума тя извадила в шоу рума, от където си е взела черното мощно возило.

Джена може да си позволи луксозен жевот със собствени, а не с чужди средства

Джена може да си позволи луксозен жевот със собствени, а не с чужди средства

Една от анй-оборотните певица на „Пайнер” може да си позволи да си купи тузарския подарък. Тя определено не чака новото й гадже, музикант от оркестър „Канарите” да й го подари. Едва ли младокът има и подобна възможност.

С което фолк звездата доказва за пореден път, че не е меркантилна. Преди време тя върна и годежния пръстен на бившото си гадже Джино. Американският плейбой й купи скъпарското бижу за четиридесет и осем хиляди долара, защото двамата се сгодиха и щяха официално да скрепят връзката си.

Преди обаче да кажат заветното „да” пред олтара, двойката се разпадна. Тогава певицата върна скъпарското украшение на приятеля си. Според слуховете двамата се разделиха заради огромното разстояние и кариерата на Джена, която не искала да захвърли.

После плъзна клюката, че Джино Бианкалана все още бил женен за италианска богаташка, която, за да стане гражданин на САЩ сключила фалшив брак с него. За което му платила огромна сума в кеш и всеки месец му изпращала солидни авоари.

Двамата живеели разделени, но пред закона все още били семейство. Поради тази причина Джина отказала да чака, за да изтече споразумението и да встъпи официално в брак с Гино Ташев, както е истинското име по паспорт на Джино.

В къщата на ВИП Брадър обаче шампиона сподели, че нито разстоянието, нито известността на Джена са съсипали връзката им. Причините били съвсем други, но той отказа да навлиза в подробности. Сега обаче, след като Джена дели постеля с друг, Джино не иска отново тя да се връща при него.

Баровецът дори й купил тузарска кола „Бентли” за рождения й ден, но двамата скъсали и сега той има намерение да я продава. Това обаче изобщо не впечатлило поп фолк звездата при положение, че тя сама вече има възможност да си прави супер скъпи подаръци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар