Преди финала: Виж какво направи Евгени Минчев с Къщата на Биг Брадър!

Преди финала: Виж какво направи Евгени Минчев с Къщата на Биг Брадър!
5 (100%) 1 vote

Евгени Минчев разпродаде инвертара на Къщата на Биг Брадър!

Евгени Минчев продаде част от вещите в Къщата на ВИП Брадър на специален търг. Това светският пиар направи на церемонията за „Бизнес дама на годината” в хотел „Балкан” в столицата. Заради която инициатива той напусна Къщата.

Защото организатор на събитието бе самия светски хроникьор. В залата присъстваха точно сто и единадесет човека, колкото й е капацитета. На мега тържеството бе и кмета на София Йорданка Фандъкова. Тя пожела на лорд Евгени Минчев да стане шампион на шоуто.

Евгени Минчев показа уменията си на вещ в занаята

Евгени Минчев показа уменията си на вещ в занаята

Той й върна жеста, като тържествено обеща, че ако стане победител на този сезон на Биг Брадър Ол Старс и получи като награда автомобила, ще го дари на социалния патронаж на столичната община.

На благотворителният търг Евгени Минчев занесе чашката си, в която си пие кафето всяка сутрин, една тениска, с която бившият футболист Ваня Джаферович участва в мисия. Бе продадена също шахматна дъска и няколко други предмета на съквартирантите в Къщата.

На бляскавото събитие пяха Панайот Панайотов, поп фолк дивата от „Пайнер” Емилия. Гостите весели също и Таня Боева.

Специален гост на мега тържеството бе наследницата на царската фамилия Ростовски. Тя е тази, която преди осемстотин години създава Руската империя. Принцеса Марина Лобанова-Ростовска пристигна за бляскавото парти директно от Лондон.

Тази вечер са последните елиминации на реалите формата, след което ще бъде избрана любимата звезда на България. Съквартирантите пък преминаха през последна, доста страховита мисия. В нея те ще трябва да се правят на детективи, като влизат в тъмна стая и ще се опитват да разберат какво има в кутиите. Първа ще влезе поп фолк дивата Десислава.

Тя ще признае, че има страх от тъмното и е глезла, но все пак ще се справи с предизвикателството. За неин късмет тя ще открие в контейнера си само дамски ботуши и кисели краставички. Не такъв късмет ще има бившото й гадже Зарко.

ММА боецът Светозар Савов ще се сблъска с най-големия си страх тази вечер. Той ще намери в кутията мишки. Малките гризачи ще се окажат най-голямата му фобия и той ще се разпищи неистово, като уплашена жена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар