Хороскоп за 14 декември, понеделник

Хороскоп за 14 декември, понеделник
5 (100%) 5 votes
Какво ви очаква днес според хороскопа, публикуван във в. „Марица”

Овен
Седмицата започва под знака на любовта. Не позволявайте обаче чувствата да подчинят разума ви. Губите позиции на работното място заради мечтателното си настроение. Съсредоточете се и се мобилизирайте.

 

Телец
Очертава се ползотворен ден, в който ще останете удовлетворени от действията си. Внимавайте в отношенията си с роднини или партньори. Бъдете по-сдържани и не парадирайте с качествата си нито с финансовите си възможности.

Близнаци
Задава се седмица на преобладаваща романтика и любовно настроение за по-голямата част от вас. Изисква се повишено внимание на работното място, за да си спестите неприятности. Мобилизирайте се в рутинните си задължения.

Рак
Не вземайте крайни решения и намалете активността си, за да нямате неприятности. Понеделник е успешен за любовния ви живот. Не се отдавайте обаче на мечтателност и мислете трезво.

Лъв
Може да се говори за сполука в началото на седмицата. Като цяло понеделник е печеливш и тази инерция ще продължи и през следващите дни. Не предприемайте дръзки действия поне до средата на седмицата.

ХороскопДева
По-голямата част от желанията ви ще се изпълнят. Като цяло седмицата е твърде благоприятна за творческа дейност. Очертават се малки неприятности обаче вкъщи. Обърнете повече внимание на половинката си.

Везни
Очаква ви позитивен и що-годе спокоен период. Освен в любовта интересите ви са съсредоточени и във финансовата област, в която се очакват придобивки. Малките спънки днес ще преодолеете през следващите дни.

Скорпион
Очаква ви динамична седмица. Съберете необходимата ви информация, преди да пристъпите към конкретни действия. Активността ви понеделник ще бъде възнаградена, бъдете внимателни във вторник обаче.

Стрелец
Наблюдават се трудни моменти от емоционален характер, но причината е у вас самите. Може обаче да се говори за сравнително ползотворна седмица. Трябва да наблегнете на онези черти от характера си, които управлявате най-трудно – търпението и тактичността.

Козирог
Очертава се ползотворен период, но с изискванията за борбеност от ваша страна. Налага се да вземете инициативата в свои ръце – както на работното място, така и в личен план. Не се страхувайте от трудностите, ще ги преодолявате самостоятелно.

Водолей
Седмицата ще стимулира творческите възможности и в този период ще се чувствата вдъхновени. Може с нестандартните си решения да решите доста задачи. Ограничете обаче желанията си.

Риби
Предстои ви хубав период, но са възможни и някои проблеми. Изисква се повече предпазливост на работното място. Седмицата започва с уют и хармония вкъщи. Пазете се обаче от самозаблуди на работното място. Избягвайте конфликтите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар