Евгени Минчев смаза Соня Колтуклиева

Определено Соня Колтуклиева горчиво ще се разкайва за участието в Биг Брадър и още дълго ще си спомня за него. Причината за това е, че тя си навлече сериозен враг в лицето на Евгени Минчев. След поредицата от нападки между тях, лордът също не й остана длъжен. Той няколко пъти я заплаши, че ако си отвори устата, тя горчиво ще се разкайва за отношението си към него.

Разкритието, което той направи пред Ваня Червенкова смаза Соня Колтуклиева. Паркетният лъв разкри най-срамната тайна на журналистката. Той направи публично достояние факт от интимния живот на блондинката, пише столичен ежедневник.

Лордът разкри истината за брака на брадърката. Той хвърли бомбата, заявявайки че Соня Колтуклиева отдавна няма интимни отношения със своя съпруг Стефан Неделчев. Причината за това не е, че връзката им се е изчерпала, а много по-сериозен и неразрешим проблем. Евгени Минчев заяви, че половинката на Соня си пада не по по-млади жени, а по представители на своя пол.

Лордът допълни, че казаното от него могат да потвърдят още много мъже от столицата, които са имали отношения със Стефан Неделчев. Той е убеден, че Соня Колтуклиева не поддържа интимна връзка с мъжа си от години и двамата просто съжителстват под един покрив като съквартиранти.

[caption id="attachment_465359" align="alignright" width="300"]Соня Колтуклиева Соня Колтуклиева няма интимни отношения със съпруга си[/caption]

Изказването на лорда срина тотално имиджа на журналистката. Тя се закани, че му потърси сметка за казаното, завеждайки дело срещу него.

Дали казаното от Евгени Минчев е истина или просто поредната интрига, предстои да разберем. Вероятно липсата на ласки и внимание от страна на съпруга й е причината Соня Колтуклиева да търси близост с по-млади мъже. Доказателство за това са опитите й да се сближи с атлетичния Борислав, пише ПИК.