Джино: Разочарован съм от Джена! Щях да й подаря Бентли!

Джино: Разочарован съм от Джена! Щях да й подаря Бентли!
4.75 (95%) 4 votes
Голям удар понесе Джино след след победата си във ВИП Брадър

Джино Бианкалана наскоро научил, че бившата му годеница Джена вече е преодоляла раздялата им и даже си е хванала гадже – пише в. „Уикенд“. За Джино може да се говори, че се е сближил с колежката й Преслава, с която бяха съквартиранти в Къщата, но в действителност още не е превъзмогнал края на последната си връзка – отбелязва изданието.

Българинът, който от години живее със семейството си в САЩ, призна огорчението си и дори намекна, че Джена не е такава, за каквато я е мислил.
„Тя вече си има нов приятел и неин живот, а аз свой. Не бих казал нищо лошо за нея, но – да, разочарован съм. Вече няма значение какво чувствам към нея“ – споделя Джино. Той е решил да продължи по пътя си и като за начало първото нещо, което ще направи, е да продаде „Бентлито“, което купил за подарък на бившата си малко преди да се разделят.
За колата, чиято цена е 400 хил. лева, той спомена и във визитката си във ВИП Брадър.
„Беше подарък за рождения й ден, но тя така и не го получи. Колата все още стои вкъщи под чергило“ – твърди Джино и допълва, че скоро ще я пусне в продажба. Вероятно това ще се случи и с годежния пръстен, който Джена му изпратила обратно.

Джино и Джена от времето, когато бяха заедно

Джино и Джена от времето, когато бяха заедно

За раздялата си Джино и Джена са споменавали като причини разстоянието и многото професионални ангажименти – припомня изданието.

След като стана любимата звезда на България, младокът реши да остане за празниците в родината си, като организира няколко благотворителни концерти в големите градове.
„Това ще бъде моят жест към хората, за да покажа, че съм благодарен за доверието и подкрепата им. Ще помогна на хора, които се нуждаят“ – твърди Джино.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар