Страх и писъци в Къщата на Биг Брадър Ол Старс!

Ужас сред съквартирантите в Биг Брадър Ол Старс
0

Ужас и писъци в Къщата на Биг Брадър Ол Старс, съквартирантите изправени пред неистов страх!

Съквартирантите в Биг Брадър Ол Старс имат нова мисия. Тази задача направо ги разтърси. Те трябва да се превъплътявам в ролята на детективи и да отидат в тъмна стаичка.

Там трябва да отварят кутии и контейнери, като преди това предполагат, и то само с опипване какво има в тях. Първа на изпитанието се подложи Десислава.

Ужас сред съквартирантите в Биг Брадър Ол Старс
Ужас сред съквартирантите в Биг Брадър Ол Старс

Чалга фурията отвори кутия, като преди това заяви плачливо, че доста я е страх от тъмното. Тя изпита огромен ужас и какво ще има в кутията, която й се падна да отвори. За нейно голямо облекчение обаче вътре ще открие само дамски ботуши, а във втората ще се намират кисели краставички.

След нея на огромното изпитание ще бъде подложен Ваня Джаферович. Хърватинът ще опипа в затворения контейнер хлебарки. Той все пак ще може да устои на неприятното изпитание. След него в тъмната стая ще влезе Ваня Червенкова.

И нейното изпитание ще бъде доста страховито. Бизнес дамата ще открие в тъмното октопод. Ваня Червенкова наистина по мъжки ще се справи с гнусливата задача и няма да издаде звуци на отвращение. В играта на нерви ще участва и Светлозар Савов-Зарко. ММА боецът също ще попадне на трудна мисия. В нея Зарко ще се изправи с най-големия си страх.

И това не е тъмното пространство. Спортистът ще трябва да напипа човешка глава с доста странна прическа. Това обаче ще се окаже все пак животно, което има доста непривична форма, плюс това ще бъде и с много дълга опашка.

В тази мисия ще стане ясно и какъв е най-ужас на бившото гадже на Деси. Той изпитва органическо отвращение от мишки. След като ги напипа той ще наддаде ужасни викове на ужас, подобни на женски писъци.

Единствен Евгени Минчев ще се откаже да участва в трудната мисия. Той ще се оправдае с това, че неговия контейнер мирише ужасно зле, страхува се нещо отвътре да не го ухапе. Плюс това капризният пиар на звездите започна да капризничи, че не си бил доспал.

Заради това категорично отказа да изпълни своята част от мисията. Лордът категорично отказа да го направи, като не пропусна да спомене саркастично, че не го е грижа за останалите съквартиранти.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.