Нова версия за изчезналия Боинг – авария с тока довела до падането му

Нова версия за изчезналия Боинг – авария с тока довела до падането му
5 (100%) 1 vote

Нова версия за изчезнали Боинг на малайзийските авиолинии – самолетът останал без ток

Изчезналият малайзийски Боинг паднал в океана след като токът на борда му спрял

Нова версия за изчезналия Боинг на малайзийските авиолинии. Според специалисти има не малка вероятност самолетът да се е разбил в океана заради факта, че на борда му токът е спрял, поради причини, които до момента не са изяснени. Австралийското бюро по транспорта публикува нов доклад, в който се казва, че летателната машина е останала без ток и това е довело до невъзможност на екипажа да използва уредите на борда.

Нова версия за изчезнали Боинг

Нова версия за изчезнали Боинг

Освен това заради прекъсването на електрическото захранване, са прекъснали и всички възможности за комуникация с наземните екипи.

Така пилотите са летели буквално на сляпо, което е довело до падането на Боинга в океана. Според специалистите, пилотите са направили всичко възможно, за да кацнат на суша и по този начин да спасят самолета и всички пасажери на него.

След новия доклад става ясно, че Боингът е бил във въздуха в продължение на седем час и 38 минути, т.е. с два часа повече от предполагаемите до момента пет часа и половина, предават от vsekiden.com.

Припомняме ви, че малайзийският Боинг изчезна на 8 март миналата година, малко след последния си контакт с кулата в Куала Лумпур. Според разследващите, самолетът се е опитвал отново да влезе в контакт с наземните екипи около час и половина след излитането си, но безуспешно.

Възможно е техническа повреда или авария на борда на Боинга да е довела до спирането на тока, но за момента липсват доказателства за тази хипотеза.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар