Веско Маринов: Всеки концерт е едно умиране!

Гласувайте за статията

Веско Маринов събра над 5000 души в НДК на коледния си концерт, всички пяха и плакаха с певецът на народа

Веско Маринов направи фурор с коледния си концерт. Истински спектакъл на европейско ниво изнесе обичаният от по- старото поколение българи изпълнител.
Шоуто бе изключително красиво, масови сцени, професионална хореография и визуални ефекти впечатлиха дошлите гости от цяла България.Веселин Маринов1

Коледната атмосфера в НДК бе невероятна и от сцената зазвучаха песни от най-новите албуми на певеца. А хитовете на Веско Маринов от последните години взривиха публиката. Той се раздаде на своите почитатели до край, като сподели, че за него всеки един концерт е едно умиране. Любимецът на публиката се похвали, че догодина му предстои още по-голям концерт. За първи път певецът на 30 ноември ще има участие в „Арена Армеец“.

Да подкрепят своя фаворит бяха дошли много видни личности. Приятелят на Маринов Цветан Цветанов бе на концерта със съпругата си. Искра Радева, Михаил Белчев и Кристина, Развигор Попов и Мими Иванова, Йорданка Фандъкова и Вальо Михов бяха сред посетителите.

Цветан Цветанов и съпругата му

Цветан Цветанов и съпругата му

Композиторът Тончо Русев и съпругата му признаха, че празнуват 59 години щастлив семеен живот. Те бяха поздравени от Веско Маринов с пожелания за много здраве и дълъг живот.

Сред ВИП гостите бе и поета Евтим Евтимов, който пише текстовете за песните на обичания певец. Веселин Маринов не пропусна да поздрави и него и припомни, че Тончо Русев и Евтим Евтимов са направили много за българската естрада.

Веско Маринов се раздаде до край на публиката

Веско Маринов се раздаде до край на публиката

Един истински парад на цветята бе в зала НДК. След всеки хит на Веселин Маринов сцената се отрупваше с букети и  кошници с цветя. Освен от близките си приятели певецът на народа получи поздравления от своите фенове от страната дошли специално за коледния концерт на своя любим изпълнител.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар