Зловещите предсказания на еврейски мъдреци за Русия и Турция

Зловещите предсказания на еврейски мъдреци за Русия и Турция
5 (100%) 1 vote

Излязоха наяве поредица от зловещи предсказания за Русия, направени от еврейски мъдреци

Нова порция шокиращи предсказания за бъдещето на Русия, направени от еврейски мъдреци излязоха наяве. Пророчествата, направени преди повече от хилядолетия, видяха бял свят.

Преди да напусне този свят през 1797 година кабалистът Елиаху бен Шломо Залман прави шокиращо пророчество. Той заявил, че човечеството трябва да очаква края на света едва, когато Русия завладее Крим. Пророкът заявил, че стъпките на Месията ще се чуят, когато Крим стане руска територия.

Зловещото му предсказание се свързва със случилото се миналата пролет, когато след проведения референдум Крим се присъедини към руска територия. Пророкът чертае още по-мрачни и зловещи картини. Още тогава той видял военен конфликт между Турция и Русия. Според него това предсказание ще се сбъдне след завземането на Крим и присъединяването му към руска територия. Днес думите му изглеждат все по-реални.

Досега всички тези пророчества на кабалиста са били пазени в дълбока тайна, но преди няколко месеца негов далечен потомък реши да ги направи обществено достояние.

Покрай прочеството на Залман излязоха наяве и други предсказания, направени от еврейски пророци през същата ера.

Десетилетия преди Елиаху да направи това предсказание, друг еврейски мъдрец Израил Бен Елиезер също предсказва война между Русия и Турция. Той видял още, че преди последния си удар руснаците ще се обединят с мюсюлманите. С участието си в Гражданската война в Сирия, Русия сключи договор с Башар Асад, с „Хизбула“ и ислямския режим в Иран.

Русия

Между Русия и Турция ще избухне война според еврейски мъдреци

Конфликтът придобива невиждани измерения и към него вече се включиха и врагове на двете страни, сред които са не само Русия и САЩ, но и Германия, Турция, Великобритания, Франция и дори Саудитска Арабия.

Израил Бен Елиезер също като останалите мъдреци е предсказал съюза на Русия с мюсюлманите. Той предсказал, че руските войници ще дойдат заедно със синовете на Исмаил, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар