Седмичен хороскоп на Алена за 12-18 декември

Седмичен хороскоп на Алена за 12-18 декември
5 (100%) 7 votes
Вижте какво предвещават планетите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овенанализирайте внимателно получената информация и търсете знаци
Обмислете трезво случките и разговорите, които сте водили, за да си изградите по-ясна позиция по спорните вълнуващи ви въпроси. В понеделник и вторник ще успеете да се съсредоточите върху належащите проблеми и да се заемете сериозно с тяхното разрешаване. Обръщайте внимание на информацията, която получавате – може да се окаже ценна за вас и да ви даде насока за бъдещето. В личен план се опитайте да овладеете войнствения си дух и не бъдете агресивни с близките си. Дори да си мислите, че някой ви предизвиква, сдържайте гнева си, защото има риск да прекалите. Идните дни ще донесат доста предизвикателства за отношенията ви с околните – предвещава в хороскопа си Алена.

Телецотдайте се на заслужена почивка и не участвайте в задкулисие
На работното място се пазете от всякакви интриги и сплетни. Няма да постигнете нищо, ако участвате в задкулисни игри. Обстановката в службата може да бъде по-напрегната от обикновено. Дори конфликтите да не ви засягат пряко, пак ще бъдете изнервени и разсеяни. Колкото повече се натрупва напрежението, толкова по-голям ще е рискът от експлозия. Ще ви бъде трудно да запазите спокойствието, с което толкова се гордеете. За да не се влияте негативно от стреса, намерете подходящи начини за релаксация – разходка сред природата, среща с приятна компания или спорт. През почивните дни обърнете внимание на половинката си – очакват ви чудесни мигове на взаимност.

Близнациговорете в прав текст
Предстои ви динамична седмица, изпълнена с интересни срещи и разговори, повечето от които ще са приятни. И все пак трябва да знаете, че ви очакват и някои предизвикателства. Навикът да казвате онова, което другите очакват, няма да ви бъде от особена полза и дори има риск да ви въвлече по-дълбоко в някои драми. За да избегнете подобен сценарий, осмелете се да изричате истината. Не приемайте ангажименти, които няма да спазите, само за да угодите на някого. Много от вас ще признаят чувствата си не само пред любимия човек и околните, но и пред себе си. Ще трябва да направите някакъв избор. Опитайте се да преборите собствените си страхове.

Раквнимавайте в отношенията с половинката си
Идната седмица ще бъде наситена със събития, а за някои от вас – и с обрати. Там, където промяната е назряла и нещата вече не биха могли да останат същите, тя ще се осъществи. За да не се чувствате жертва на обстоятелствата, по-добре приемете новостите, които ви предстоят. Работата и служебните взаимоотношения ще бъдат във фокуса на вниманието ви и е възможно точно там да се осъществи по-сериозна реорганизация. Може да очаквате дълбоки размествания на пластовете и в интимните ви отношения, особено ако е имало нещо скрито-покрито във връзката ви. Не е изключено конфликт с любимия човек да извади наяве доста неща и да се стигне до раздяла. Бъдете сдържани.

Лъвпосрещнете последствията от миналото и продължете напред
Основната ви задача ще бъде да откриете занимание, в което да вложите въображение и ентусиазъм. Разберете какво ви вдъхновява и насочете енергията си в тази посока. Успеете ли да се концентрирате и да превърнете творческите си импулси в ползотворни действия, ще постигнете чудесни резултати и ще сте удовлетворени. Периодът ще бъде особено подходящ да прекратите интимна връзка, която не ви прави щастливи. Ако още таите чувства към бивш партньор и храните напразни надежди, през следващите дни направете крачка към тяхното преодоляване. Посрещнете последствията от миналите си действия, освободете онова, което ви затормозява и продължете напред.

zodii-10Дева усамотението ще възстанови енергията ви
Обърнете повече внимание на себе си и спрете да се занимавате с хора, които отнемат ценната ви енергия. Ще откриете, че нещо, което сте смятали за важно, всъщност няма чак такова значение, и ще се ориентирате към нова цел. Вашите лични желания и потребности ще надделеят над амбициите и стремежа да се доказвате. Периодът е много подходящ да отделите повече време за усамотение и размишление. Отдайте се на неща, които ви доставят удоволствие. Вероятно ще имате нужда да прекарате повече часове вкъщи на спокойствие. Възможно е, размишлявайки, да стигнете до изводи, които ще преобърнат представите ви и в резултат ще промените приоритетите си.

Везниразчитайте на комуникацията и бъдете дипломатични
Идните дни се очертава да са динамични, няма да ви остане време да скучаете. Напълно възможно е да пътувате надалеч, да се срещнете с интересни хора или да научите нещо любопитно. Ако отдавна планирате да започнете нов курс, сега е моментът да го направите. Възможности за усъвършенстване няма да ви липсват, така че не ги изпускайте с оправданието, че ви липсва време. Добрата комуникация ще играе важна роля в отношенията ви с колегите, така че заложете на своите дипломатически способности и ги използвайте умело. Ако в миналото сте положили усилия и сте се доказали, сега ще бъдете оценени. Що се отнася до любовта, там късметът ще бъде на ваша страна, въпреки че не са изключени дребни разногласия – предрича в хороскопа си Алена.

Скорпионпотърсете съвет от приятел
Ще стабилизирате финансите си – ще сключите изгоден за вас договор или ще получите много пари съвсем неочаквано. Не забравяйте, че вашият най-ценен ресурс са личните ви дарби. Ако търсите начин да увеличите доходите си, помислете как да развиете талантите си и да се усъвършенствате. Влюбените представители на знака ще бъдат уязвими през следващите дни. Възможно е да се разочаровате от половинката си и да осъзнаете, че сте били привлечени от човек, който не отговаря на вашите желания. Добър приятел ще ви даде ценен съвет и ще ви помогне да намерите решение на въпрос, който отдавна ви измъчва. Доверете му се и никак няма да съжалявате.

Стрелецпотърсете знаци от съдбата
Периодът ще бъде успешен за вас, защото ще ви даде възможност да определите приоритетите си и да поставите в ред някои мисли, които преди това са били разхвърляни в съзнанието ви. Бъдете внимателни, защото събитията, които ще се случат през следващите дни, ще бъдат знаци от съдбата. Те ще ви подскажат дали сте на прав път и на какво е потребно да обърнете повече внимание. Не се изкушавайте да обвинявате близките си за проблемите си – те може и да имат някакво отношение към тях, но сега е моментът да откриете как вие самите сте стигнали дотук. Подходете трезво и отговорно като зрели хора. Към средата на периода ще имате интересни срещи, които ще ви вдъхновят за нови идеи и начинания.

Козирогпригответе се да направите жертва
За да преодолеете по-лесно предизвикателствата, опитайте се да бъдете по-гъвкави и адаптивни към случващите се промени. Вероятно ще ви се наложи да направите някаква жертва – да се освободите от стари чувства или да се откажете от нещо, което е важно за вас. През следващите дни ще бъдете по-объркани от обикновено. Напоследък не се чувствате щастливи. Нужно е да се уедините за малко и да бъдете честни със себе си. Някои от вас може би ще установят, че дадени отношения са се превърнали в бреме или че усилената работа вреди на здравето им. До каквито и прозрения да достигнете, те ще имат решаващо значение за промените, които ще направите до края на месеца – предрича в хороскопа си Алена.

Водолейподгответе се за изненади
Сега му е времето да формулирате ясно към какво се стремите, дори да си изградите стратегия. Възможно е да получите и помощ отвън – да срещнете човек, с когото да работите заедно или да поставите начало на ново приятелство. Не се притеснявайте да харчите пари за дейности, които отговарят на вашите интереси. Те ще открият пред вас възможност да се развиете. Някои от представителите на този знак ще получат шанс да се присъединят към голяма организация или група и да покажат пред съмишленици своите възгледи и постижения. В личен план ви очакват повече забавления и събирания с приятели, с които ще обсъждате вълненията и плановете си. През почивните дни ще научите нещо, което искрено ще ви изненада.

Рибине поемайте чужди отговорности и подредете приоритетите си
Очаква се да бъдете по-натоварени в работата си и да имате повече задачи от обикновено. За да не рухнете под бремето на задълженията, отсявайте внимателно същественото от онова, което може да почака. Не поемайте допълнителни ангажименти, защото няма да успеете да се справите с тях. Има и риск да се нагърбите с отговорности, които не са ваши, а на други хора. Ако усетите, че грижовността и състраданието ви са за ваша сметка, променете се – няма да бъдете в полза на никого да сте преуморени, болни или нещастни. Грижете се повече за здравето си. При стрес и натоварване, пийте витамини и минерали под формата на хранителни добавки. Боли ли ви главата по-често от обичайното, потърсете консултация със специалист – съветва в хороскопа си Алена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар