Истината за Соня Колтуклиева излезе наяве

Соня Колтуклиева не пропуска възможност да изтъкне за важни каузи, с които се е заела и да припомни, че е една от най-добрите журналистки у нас. Въпросът, който вълнува всички, е как тя е стигнала до тук.

Журналистката, която втрещи всички с кръшните си танци в Къщата, се оказа че е придобила тези умения още на младини. По онова време Соня била голяма красавица, спомнят си нейни колеги. Едно от интервютата, което тя прави, я изстрелва директно към върха.

Интервюираният от нея Иван Костов хлътва до уши след едночасовия им разговор. Командира забравил дори името си. След интервюто той и блондинката започват връзка. По онова време той е бил финансов министър в правителството на Филип Димитров.

Благодарение на аферата си с него Соня Колтуклиева успява да влезе в телевизията и напуска вестник "Труд".

Иван Костов хлътнал по нея като ученик. Той бил готов да й предложи дори брак. Командира бил решен да зареже съпругата си Елена и да заживее със Соня. Постоянно тичал след журналистката.

След поредния им скандал и опит от страна на брадърката да го зареже, Иван Костов прекарал нощта под терасата й, молейки я да се съберат. Тогава една от съседките на Соня Колтуклиева го попитала няма ли съпруга и семейство, че тича след журналистката.

[caption id="attachment_465169" align="alignright" width="300"]Соня Колтуклиева Соня Колтуклиева имала връзка с Иван Костов[/caption]

След този резил Иван Костов спрял да се излага и да демонстрира публично чувствата си към блондинката. Вероятно, осъзнала силата, която е придобила, амбициозната журналистка решила да се отърве от Командира.

След окончателната им раздяла блондинката сключва брак с настоящия си съпруг Стефан Неделчев, а Костов намира утеха в прегръдките на Надежда Михайлова, пише ПИК.

Скандалната блондинка напусна тази седмица шоуто, само на крача от финала. Въпреки желанието й да стигне до края и този път тя не успя.