Див скандал: Ваня Червенкова най-сетне показа нокти!

Див скандал: Ваня Червенкова най-сетне показа нокти!
3.5 (70%) 2 votes

Ваня Червенкова трябваше да стигне до финала, за да постави Евгени Минчев на мястото му!

Опасна битка се оформи малко преди финала на Биг Брадър Ол Старс. На снощната мисия съквартирантите чуха какво мислят зрителите за тях. Първа се изправи Ваня Червенкова. Според хората тя е достойна зо голямата победа, защото е лидер и умее да си сдържа емоциите.

Почитателите й твърдят, че тя е най-истинския човек в Къщата. На съквартирантите им бе даде възможност да определят дали казаното от аудиторията е истина или не. Според Соня Колтуклиева това било лъжа, защото бизнес дамата не била такава.

Ваня Червенкова смля лорда, който се сви като пиле

Ваня Червенкова смля лорда, който се сви като пиле

Думите й напълно унищожи приятелството, което настъпи в последните дни между двете. Ваня Червенкова тръгна яростно да се защитава и конфликта обещаваше да е чутовен. Биг Брадър обаче прекрати свадата, за да продължи играта и с останалите.

Втори след нея се изправи Ваня Джаферович. Според аудиторията бившият футболист бил лицемерен и не заслужавал голямата победа. Евгени Минчев подкрепи мнението на хората и също заяви, че хърватина е подмолен и шикалкави.

Той го захапа с това, че му давал да го пипа и докосва, но пред камерите скачал, че не му е приятно това. Шампионът на „Сървайвър” отрече и двамата със светския хроникьор започнаха да си крещят. В спора се намеси и ММА боецът Зарко.

Той също попита светския лъв дали е обратен, щом разрешава на Минчев да го докосва по ръката. Лордът не му остана длъжен и заяви на бившия любим на Десислава, че и той е като тях. Но въпреки това за разлика от футболиста него чувствал близък. Зарко обаче категорично отказа да е приятел на Евгени.

По-късно възникна спор между Минчев и Ваня Червенкова. Тя се разкрещя на светският пиар, че не иска да ги нарича с обидни имена. Поводът бе, че отново направи забележка на Джаферович, че хрупа звучно марети. „Снощи ме нарече свиня, защото хапвам зеле.

Не ти отива това поведение, нито е за лорд, нито е за мъж”, отсече Червенкова. Спорът се разгорещи, но Евгени Минчев заключи, че той вече е спечелил битката. Защото ще получи това, което си е поискал.

Накрая Ваня Джаферович поиска от Големия брат да го извади на елиминациите, вместо друг играч. Хърватинът бил разочарован от това, което мислили както хората навън, а и от съквартирантите. Щом зрителите мислили лоши неща за него, нямал никакви шансове за победа. Но Големия брат го посъветва да преосмисли решението си, което го взел под напора на емоциите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар