Скандални рокади по случая с удавената Валя от Бургас

Гласувайте за статията

Удължават разследването за смъртта на Валя от Бургас

Има съмнения, че Валя от Бургас не се е самоубила

Скандални рокади по случая с удавената Валя от Бургас. Оказа се, че досегашният главен прокурор по делото Димо Маджаров е бил скандално отстранен, без за това да са дадени каквито и да било обяснения. И не само това. Рокадата умишлено е извършена тихомълком и скрита от обществото.

Красивата Валя от Бургас с гаджето си

Красивата Валя от Бургас с гаджето си

Вместо това е назначен негов колега. Самият Маджаров потвърди случилото се, но отказа да го коментира. Той нашумя именно с желанието си цялата истина за мистериозната смърт на красивата медицинска сестра да излезе наяве. Както знаете, има сериозни съмнения, че Валя не е сложила сама край на живота си, каквато е официалната версия на разследващите.

Припомняме ви, че Валентина Иванова изчезна мистериозно на 15 април миналата година. Тогава е излязла от дома си късно вечерта, без да уведоми близките си и за последно е била видяна в района на Морската градина в града си.

Издирването й мобилизира не само органите на реда, но и съгражданите й, но за съжаление силно разложеното й тяло беше открито месец по-късно – на 19 май, в морето.

След направени анализи и разпознаване на дрехите беше категорично установено, че тялото е на младата жена. Криминалистите заявиха, че няма данни смъртта й да е била насилствена и Валя най-вероятно се е самоубила. Нейни приятели разкриха, че тя е имала проблеми със самооценката, тъй като дълго време е страдала от факта, че е малко по-пълничка и е смятала, че не я харесват заради това.

В месеците преди смъртта си обаче не показвала признаци на депресия, предават от vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар