Йоана Драгнева заряза Ненчо Балабанов заради богат общинар

0

Йоана Драгнева би шута на Ненчо Балабанов заради виден столичен общинар

Певицата Йоана Драгнева изневерила на Ненчо Балабанов с началникът на дружество „Пазари Юг”. Николай Попов е един от най-успешните мениджъри на Столична община.

Ненчо и Йоана, когато бяха зедно
Ненчо и Йоана, когато бяха зедно

Йоана Драгнева, която скоро се закълна като общински съветник е поддържала афера  с Попов и запознати смятат, че дължи мястото си в листата на ГЕРБ на новия си приятел. Мълвата, която се носи е, че певицата е имала отношения и с друг човек от горните етажи на ГЕРБ, от когото зависи подреждането в листите на избираемо място.

Ненчо Балабанов научил за паралелната връзка на своята изгора от свой приятел, който засякъл певицата да се натиска с Николай Попов в тузарското му БМВ. Загриженият авер веднага споделил с Балабанов за случката.

Комикът направил кратко разследване и истината лъснала. Преди десетина дена Ненчо и Йоана си изяснили отношенията и певицата си събрала багажа. Напуснала апартамента, в който живеели двамата и така се стигнало до разрив между тях, научихме от Hotarena.

Според слуховете видният общинар съвсем скоро се разделил с бившата си приятелка. Зарязаното предишно гадже на общинския мениджър получило, като прощален подарък но БМВ” М4.

Николай Попов имал сериозни намерения към съпартийката си Йоана Драгнева и двамата решили да не крият връзката си.

Николай Попов е страстен любител на марката БМВ. В гаража му се кипрят три скъпи автомобила М5, М6 и ХМ 6, чиято стойност надвишава 500 000 лева, разказват запознати.

Ненчо Баланбанов бързо прежалил невярната си половинка. Имитаторът на Бойко вече излиза с нова изгора, красива руса госпожица. Предположенията са, че тя се казва Даниела и е студентка от майсторския клас на Стефан Данаилов.

Новата двойка е засичана заедно вече няколко пъти.

 

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.