Топ гадател със сензационна прогноза за бъдещето на Русия и Турция

Топ гадател със сензационна прогноза за бъдещето на Русия и Турция
4.33 (86.67%) 3 votes

Ето какво очаква Русия и Турция в бъдеще

Известният руски гадател Олег Корнелиус направи прогноза за бъдещето на Турция и Русия. Обтегнатите отношения между двете страни станаха причината напоследък все повече да се спекулира с твърденията за Трета световна война.

През тази зима напрежението ще продължи да ескалира и двете страни ще продължат да си разменят остри реплики помежду си. Циркът между тях, както гадателят определя създалата се ситуация, ще се реши окончателно през лятото, което идва.

Но дотогава Русия ще претърпи сериозни загуби още повече, че скандалът се е разгаря в зимния туристически сезон, категоричен е ясновидецът. Той допълни, че не по-малки ще са загубите за Турция. Потребителската кошница също ще се свие значително.

Путин ще вземе важно решение, чрез което ще докаже на целия свят силата на Русия.

Върху турския държавен глава ще бъде оказан натиск от страна на обществото, бизнеса и най-вече от неговите американски спонсори, които са го издигнали на власт. За сега всичко ще остане по местата си, тъй като Америка няма да промени нищо.

Гадателят направи прогноза и за развоя на събитията около „Ислямска държава“. Той заяви, че терористите са взривоопасна машина, създадена и пусната в експлоатация от САЩ. Докато Башар Асад продължава да управлява Сирия и Америка да има претенции към Изтока, „Ислямска държава“ ще продължи да съществува и да реализира огромни проходи, всявайки страх у данъкоплатците.

Путин

Путин ще докаже на света, че Русия е могъща, убеден е руски гадател

Олег Корнелиус заяви, че не Русия не я очакват нови кошмари, но и същевременно не вижда нищо добро за нея. Още инциденти ще бележат страната – ще бъдат сваляни самолети, ще се случат и инциденти с влакове, но това няма да бъдат мащабни инциденти.

Той е категоричен, че до Трета световна война няма да се стигне и няма да настъпи край на света.

Наскоро излезе наяве предсказание на атонския монах Паисий Светлогорски, според който между Турция и Русия ще избухне война, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар