Алена направи шокираща прогноза за 2016 година

Алена направи шокираща прогноза за 2016 година
5 (100%) 1 vote

Алена предначерта водещите събития за 2016 година

Алена направи предсказание за това, което ни очаква през 2016 година. Астроложката предсказа какво ще се случи през следващите 365 дни.

Покрай драматичните събития през последните месеци и мрачните прогнози, които ни заливат от вестници, телевизии и радиа, известната нумероложка сподели своите предсказания за идната година. За съжаление прогнозите й не са положителни. Очаквани тежка година, изпълнена с агресия и негативни емоции.

Този аспект Алена обясни с влиянието на планетата Марс, под което ще премине цялата година. Неблагоприятните вибрации се засилват от числото девет, на което годната ще бъде подвластна (сборът от цифрите 2,0, 1 и 6 е 9). Девет в съчетание с Марс обуславя силна агресия, водеща до неблагоприятни случки.

Алена е категорична, че драматичните събития ще продължат и през следващата година и съдбата ще ни изправи пред нови предизвикателства. Отново ще станем свидетели на жестоки убийства, продиктувани от омразата и ненавистта към определена личност или народ.

За съжаление Алена е убедена, че кървавият сценарий от петък 13-ти ще се повтори. Саморазправата между различни етноси ще разпали същинска война.

Родените на датите 1,9, 10, 18, 19 и 27 не трябва да бъдат допускани да поемат управлението в свои ръце, тъй като това няма да доведе до нищо добро. Действията на тези личности ще се окажат пагубни не само за държавите, управлявани от тях, но и за цялата планета и нейното бъдеще.

Алена

Алена предсказва още терористични атаки

Алена е категорична, че ще има още атентати като този в Париж. Случилото се във фаталния петък 13-ти тя определи като кармична разплата. Астроложката е убедена, че загиналите в Париж са платили греховете на редакторите на „Шарли Ебдо“ и по-специално за подигравките на изданието към мъката на близките на загиналите руски граждани при инцидента в Синайския полуостров, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар