Съквартирантите изтръпнаха: Виж какво се случи с Ваня Червенкова!

Съквартирантите изтръпнаха: Виж какво се случи с Ваня Червенкова!
5 (100%) 1 vote

Съквартирантите изтръпнаха – катарзисът на Ваня Червенкова ги разтърси!

Ваня Червенкова преживява тежък катарзис в Къщата на Биг Брадър Ол Старс. Бизнес дамата се разплака в Изповедалнята на Големия брат, като призна, че е самотна. „Желязната лейди” разкри, че винаги е искала да бъде силна, но в края на краищата това я е сломило.

Тя е мислела, че може да бъде равна с мъжете и изобщо да не се огъва пред никакви трудности. Бизнесът й също е мъжки и затова през годините не си е позволявала да се показва нежна, крехка, ранима и малодушна.

Ваня Червенкова направи промяната на живота си в Къщата

Ваня Червенкова направи промяната на живота си в Къщата

Но определено има разлика в първата й поява във ВИП Брадър и в настоящия сезон на Големия брат. Затова говориха не само съквартирантите, но и коментаторите в студиото на Ники Кънчев. Те определено повече харесаха настоящата Ваня Червенкова, която се показа ранима и слаба, от предишната устата, жлъчна и напориста жена.

За нея присъствието на Евгени Минчев е Къщата й е за урок. Двамата водят дълги дела за обида, но сега бизнесменката е променила отношението си към светския хроникьор. Вече Ваня го гледа в съвсем различна светлина.

За нея той не е лорд по произход, но е по душа. Евгени Минчев притежавал повече мъжки качества и имал постъпки, които не били изобщо присъщи на много мъже, които се имат за такива. Тя открила златното му сърце и вече наистина ще е негова добра приятелка.

Ваня Червенкова се разплака и заради дъщеря си. Тя призна, че й е обръщала много малко внимание. Затова се зарече след нова година да заминат на почивка в чужбина, само двете, защото има такава възможност. Тя знае, че до година-две детето й ще отлети от гнездото и затова иска да навакса пропуснатото, поне доколкото може.

Коравата лейди пожела на всички, включително и на съквартирантите си, много здраве, щастие и сбъднати мечти.

Зрителите разплака и бившия футболист Ваня Джаферович. Шампионът от „Сървайвър” разкри през сълзи, че има едно коледно желание и то е да върне баща си сред живите. Той имал грях, че когато си бил в Хърватия и си тръгнал, не му казал, че го обича.

Ваня разкри, че има страх от смъртта. Той се притеснявал дали ще види пораснали двете си прекрасни деца. Обичал и разчитал много на семейството си и най-вече на любимата си жена, която му давала сили и кураж. Без нейната подкрепа той бил безсилен и щял да се рее като откъснат лист. Тъй като не бил вярващ, той искал да живее, защото не знаел какво има след смъртта.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар