Боби Михайлов ужасен: Виж какво му сервира 16-годишната Елинор!

Боби Михайлов ужасен: Виж какво му сервира 16-годишната Елинор!
4 (80%) 5 votes

Боби Михайлов място не може да си намери от тревоги по Елинор!

Боби Михайлов се е видял в чудо от дъщеря си. Елинор, която е плод от любовта му с бившата гимнастичка Мария Петрова, къса нервите на родителите си.

Елинор Михайлова е шемет, който не спира да вършее по чалготеки и нощни завеедния. Наскоро 16-годишното момиче празнува рождения сеи ден в елитно заведение в столицата. На купона тя си поканила тайфа свои връстнички, които буквално взривили ресторанта.

Боби Михайлов постоянно е на тръни край Елинор

Боби Михайлов постоянно е на тръни край Елинор

Елинор Михайлова дори прекалили, като на охраната многократно им се наложило да им прави забележка. Подпийналите тийнеджърки обаче изобщо не се съобразили с предупреждението, а малката глезла непрекъснато изтъкнала небезизвестното си потекло.

Елинор Михайлова е добре известна на управителите на нощните локали. Тя винаги се появявала демонстративно с оскъдни дрехи по себе си, килограми нощен грим и предизвикателно поведение. Шефовете на кръчмите били предупредени да не й искат документите за самоличност, а ако все пак някой го направил, си патил жестоко от острия й език.

Майка й и баща й вдигнали ръце заради фриволното й поведение, но нищо не можели да направят, за да кротнат развилнялата се щерка.

Малката Елинор вече е голяма явно за дискотеките

Малката Елинор вече е голяма явно за дискотеките

Шефът на БФС Боби Михайлов и втората му съпруга Мария Петрова се опитвали многократно да я вкарат в правия път, но вироглавката не се поддавала нито с добро, нито с лошо.

След като брат й стана гадже на поп фолк дивата Алисия, невръстната Елинор изпаднала в еуфорично настроение. Тя наричала звездата на „Ара мюзик” „кралице моя” и й подражавала във всичко. Дори искала да посещава тези заведения, в които ходела да пирува и нейния идол.

Родителите й още не могли да повярват, че тяхната малка дъщеря е станала жена още на невръстните 13 години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар