Пладнешки обир: Разкритието за Алена шокира всички!

Пладнешки обир: Разкритието за Алена шокира всички!
5 (100%) 2 votes

Алена удари кьоравото, но както се казва – не е луд оня, който яде баницата!

Алена си е за завиждане. Нумероложката взима повече от солено, за да изготви бизнес прогнози за една календарна година. Блондинката, която се усмихва (то с тези пари и вие ще се усмихвате) и предрича бъдещето от екрана на Би Ти Ви си докарва солидни доходи от дейността си.

Тя гушва по четири бона за бизнес прогноза, което потресе българите. При това цената е за една календарна година, но само за една рождена дата.

Алена гуши по 4 бона на хороскоп. Освен машалла, друго не може да кажем

Алена гуши по 4 бона на хороскоп. Освен машалла, друго не може да кажем

Алена обаче не страда от мераклии да надникнат в бъдещето си, въпреки солената сума. В списъка на топ нумероложката стоя имена на известни политици, мастити бизнесмени и хора от шоу бизнеса.

Кралицата на звездите буквално е „обстрелвана” с писма за изготвяне на хороскопи за близкото бъдеще. Светлана Тилкова, както е истинското й име, се занимава с тази дейност от далечната 1977 година. Тя има много попадения в десятката и затова е най-известната от бранша.

Преди настоящите местни избори тя предвиди успех за партия ГЕРБ на регионално ниво и прогнозите й се сбъднаха.

Според близки до обкръжението на звездобройката тя печели по петдесет бона на месец само от тази си дейност. Алена е автор на много книги на същата тематика, провежда и различни курсове. Въпреки злобарите, много от хората й вярват и наплива именно Алена да им надникне в бъдещето е огромен.

Светлана обаче не спира да раздава простата рецепта за щастие на хората. При това безплатно. Тя апелира хората да се обичат, както и да обичат себе си. Астроложката призовава да сме радостни и щастливи и за дребните неща и да благодарим на съдбата, за да ни дава още.

Завистта и злобата разболяват, припомня тя. Затова съветва не да търсим в отсрещния само кривиците, а и положителните му качества и да не му завиждаме.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар