Емилия проговори за личния си живот

Емилия разкри причината за драстичното си напълняване. От няколко месеца усилено се тиражира вестта за бременността на изпълнителката. Повод за това са наедрелите й форми. В интервю за "LOVE style" тя разкри причината, поради която изглежда по този начин.

Пайнерката призна, че не очаква дете, а дължи рязкото напълняване на медикаментите, които приема. Състоянието й се влошило през месец май, когато неочаквано се появили паник атаки. Певицата споделя, че оплакването се проявявало най-силно преди участие и често въздухът й спирал изведнъж.

Тя опроверга разпространената информация, че е припаднала по време на участие, но призна, че все още приема антидепресанти. Лечението й ще продължи още няколко месеца, като се надява че през това време ще успее да се пребори с депресията.

Емилия е категорична, че причина за тези неприятни събития в живота й са личните драми. Тя припомни за трудностите, през които е преминала връзката й с Коко Динев. Огорчената певица заяви, че никога няма да прости за случилото се между него и Преслава. Пайнерката побърза да уточни, че не мрази колежката си и не й сърди, тъй като е убедена, че тя няма вина за случилото се.

Според Емилия, виновни за случилото се са тя и Коко Динев. Тя опроверга и слуховете, че двамата са разделени. Въпреки всичко, което се случи между тях, те все още са заедно и според думите на певицата нямат никакво намерение да се разделят.

[caption id="attachment_465049" align="alignright" width="300"]Емилия Емилия пие антидепресанти[/caption]

Пайнерката допълни, че освен с Преслава поддържа приятелски отношения и с Анелия. Емилия допълни, че с бившата съпруга на любимия й никога няма да станат приятелки, но в момента между тях се случва нещо, което никога не е вярвала, че ще се случи. Тя сподели, че двете просто се разбират много добре, пише Блиц, цитирайки изданието.