Лъсна истината за изгонването на Йоана Захариева от Къщата

Лъсна истината за изгонването на Йоана Захариева от Къщата
5 (100%) 1 vote

Истината за изгонването на Йоана Захариева от къщата на звездите излезе наяве

Йоана Захариева напусна Къщата непосредствено след началото на формата. Оказа се, че причината за изгонването й не е желанието на зрителите тя да напусне шоуто, а тежко провинение на блондинката. Случилото се остана скрито от зрителите по желание на изпълнителката. Тя пожелала всичко да бъде представено по друг начин, а именно че е била изгонена от зрителите.

Публична тайна е, че от години тя не може да се пребори със зависимостта си към белия прах. Знаейки, че в Къщата ще бъде подложена на силен стрес, тя решила да се запаси със забранените субстанции. Блондинката се похвалила лично на Борислав, че ако желае може да си поделят праха. Разбирайки за скандала, Ваня Червенкова заплашила, че ако Йоана Захариева не бъде изгонена, тя лично ще разкаже навън за случилото се под покрива на Къщата.

Изпълнителката също помолила Биг Брадър да не я разобличава публично, а да направи така, че всичко да изглежда сякаш тя е била изгонена от зрителите.

Продуцентите коментират случилото се, заявявайки че нямат практиката да проверяват багажа на известните личности. Тъй като всеки от тях предварително подписва договор и е запознат с това какво може и не може да се внася в Къщата, продуцентите разчитат на коректността им.

Йоана Захариева

Йоана Захариева също помолила Биг Брадър да не се разчува за скандала

Оказа се, че това не е единственият път, когато Йоана Захариева внася забранени субстанции в шоуто. По време на миналия сезон тя успяла да скрие няколко грама в багажа си. Тогава съквартирантите, както и зрителите не можеха да си обяснят странното й настроение. Блондинката изпадаше често в депресивни състояния и след това неочаквано за всички и видимо без причина започваше да се смее истерично, припомня Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар