Хороскоп за 10 декември, четвъртък

Хороскоп за 10 декември, четвъртък
5 (100%) 4 votes
Вижте какво ви очаква днес според хороскопа, публикуван във в. „Марица”

Овенне насилвайте нещата
Ако ви вълнуват любовните отношения, звездните аспекти са благоприятни. Но все пак не избързвайте с изводите си и не предприемайте конкретни действия. Сега е по-добре да спазите известна дистанция и да изчакате пълното развитие на обстоятелствата. Иначе можете да попаднете в неловко положение. Не сте предпазени и от самозаблуди. Характеристиката е с подчертано значение за мъжете от знака.

Телецне влизайте в конфликти и се вслушайте в съветите
Внимавайте днес, предразположени сте към допускане на грешки, към неуместно поведение. Действително денят е доста напрегнат, но по никакъв повод не бива да влизате в противоречия с близки, приятели, колеги и особено с началници. Освен това мисленето ви не е най-правилно и по-добре ще бъде за вас, ако се вслушвате в чуждото мнение и изпълнявате чуждите препоръки – пише в хороскопа за днешния днес.

Близнациима светлина в тунела
Четвъртък е хубав и носи успокоение. За мнозина от знака характеристиката е равносилна на излизане от криза. Въпреки добрите звездни аспекти, все още се наблюдава емоционална неустойчивост. Най-важно е да се владеете и да се стремите към разбирателство с околните. Но не бъдете прекалено доверчиви, не проявявайте наивност.

Ракразчитайте на подкрепа и не отблъсквайте подадена ръка
Ползотворен ден, особено за дамския състав на Рака. Ще осъществите програмата си благодарение на връзките и личното ви умение да сте в хармония с обкръжаващите. Сами сте си спечелили уважението на другите, сами воювате за желаните позиции. Мнозина от вас може да разчитат на протекции, услуги или ходатайство.

Лъвне влизайте в спорове
Накратко казано, днес ще ви върви, като по този начин осигурявате и бъдещето си. Действително изявата ви е перфектна, но и планетите ви подкрепят. Единственото предупреждение е да контролирате активността си и да сте по-толерантни към околните. Избягвайте безпредметни спорове, не поставяйте личните амбиции над всичко. Внимавайте да не обидите някого със своята разпаленост.

Деварисковете си заслужават
Изглеждате в добра кондиция, а днешният ден е много благоприятен за материални придобивки. Имате прекрасни условия и ще се възползвате от всяка ситуация, за да подсигурите желаните доходи. Някои Деви дори може да рискуват, а сега смелите и предприемчиви действия са по-ползотворни от пасивността и изчакването.

zВезнипомогнете на ближните си
Любовта и приятелството са с приоритет за Везните днес. Уравновесени и хармонично настроени, всички техни действия ще бъдат продиктувани от желанието им да са в центъра на всеобщото внимание. Освен това и самите те се чувстват пълноценни само когато са свършили нещо полезно за близките си и хората, които обичат. Четвъртък е добър и в материално отношение.

Скорпионотдайте внимание на партньора си
И за Скорпионите денят е под знака на любовта, но паралелно ще търсят удовлетворение и на материалните интереси. Четвъртък е с позитивна характеристика за изглаждане на взаимоотношенията в семейството или с любовния партньор. Мнозина могат да разчитат на влиятелно покровителство в службата от страна на жени.

Стрелецпромените ще бъдат за добро
Най-важните теми за вас днес са любовта, хармонията в семейството и осигуряването на необходимите доходи. Имате звездна подкрепа в материално отношение, задава се хубава промяна. Не е лошо обаче да бъдете по-старателни в работата си и да се следите относно допускане на грешки.

Козирогбъдете прецизни и старателни
Четвъртък е напрегнат, а освен това е възможно и здравословно неразположение. Обстоятелствата предразполагат към допускане на грешки. Бъдете прецизни както в работата си, така и по отношение на личните си контакти. Внимавайте да не засегнете някого с нервността си. Иначе в службата има на кого да се опрете, не ви липсват и протекции.

Водолейпуснете в действие чара си
И за Водолеите се очертава нервен ден, но ако тушират евентуални конфликти и синхронизират действията си с някого, ще осъществят замислите си. Освен това с чара и способностите си могат да спечелят влиятелно покровителство. Ще им върви в любовта. Тенденцията в материално отношение също е благоприятна. Някои може да получат наследство.

Рибибъдете позитивни
Заложете на разбирателството и хармоничните връзки, ако искате на всяка цена да осъществите плановете си. Имате прекрасни възможности за реализация, но изглежда сега не знаете точно как да действате. Чувството на обърканост и някои неясноти в личния живот са предпоставка за неадекватното ви поведение. Не мислете лошо за другите, направете вие първата крачка за изглаждане на взаимоотношенията. Изпъкват влиятелни протекции.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар